tiistai 28. lokakuuta 2008

Kesäinen perhoskortti


Itse olen tykästynyt tähän leimakuvaan, joka vaikuttaa aika monipuoliselta. Tämän kuvan tausta on "ihon värinen", kukat aniliinia ja lilaa, ja perhonen sinisävyinen, josta siis on valittu myös korttipohjan väri. Nauhat ovat kukkien anilliinia ja valkeiden silkkikukkien keskustahaaraniitit hakevat värikaverinsa leimakuvan väreistä, myös taustan keltaisen ruutupaperin kellervää löytyy perhosen siivistä, sekä kukan keskustasta.
Toivotukset tulee kortin sisälle.
Posted by Picasa

Sinisävyinen kukkakori


Kaipa tämä kukkakori jollekin pääsee viemään hyvin kesäisiä kukkaistervehdyksiä. Oik. yläkulmaan tulee ehkä jokin ääriviivakulma ja sisälle toivotukset vielä.
Posted by Picasa

Nalle-kortti pojalle


Tästä nyt tuli aika tavanomainen onnittelukortti pojalle, sinistä, punaista, valkoista ja nalle, somisteena vielä hopeista ääriviivatarraa.
Posted by Picasa

Tämäkin Magnolia oli tarkoitus tehdä joulukortiksi

Pojan joulukorttiin lilaa, vaaleansinistä ja hiven valkoista. Vaaleansinisen pohjan päälle liimasin kiehkura-vellumin, jonka kiehkuralle pojan istutin odottelemaan siihen vielä joulutoivotustekstiä sillä valkoisella. Poika sai koristeseuraksi ruutunauhan ja sellaisen paperikukkasen, sekä riippuvan tähtihelminauhan.
Posted by Picasa

Magnoliaa korttina omituinen sekoitus jouluista ja kesän hyppynaruleikkiä kukkaisnarulla



Magnolia-kortti kumman jouluisena lukuunottamatta lesämekkoa ja kukkaista hyppynarua. No kaipa narua voi hypähdellä jouluisemmassakin kortissa
Korttipohjana on joulunpunainen, koristeena vihreä-valkoista raitaa, valkoinen leimantausta ja koristeena pirtsakan heleä punavalkoinen paperikukka vihreine lehtineen, reunassa hapsullinen punainen nauha kiertää kortin nivoten raitapaperin punaiseen korttipohjaan
Posted by Picasa

maanantai 27. lokakuuta 2008


Tästä vanhan haasteen hiirulais-kortista on toinenkin postaus. Tässä kuvassa kortti osittain avattuna. Sisälle tulee vaaleansiniseksi väritetyillä ääriviivatarroilla onnitteluteksti, ja pikkuinen kukkanen (ettei mene liian hempeän tyttömäiseksi, vaan sopii kortiksi vaikka pienelle pojallekin).
Posted by Picasa

Hiirulainen


Annukan haastemallia mukaellen tehty hiiruli-kortti. Kortti avautuu pariovien tapaan. Taustalla lahjapaperia ja koristeina helmen ja paljetin avulla kiinnitetty paperikukka, strasseja ja rusetti, jonka avulla "ovet" pysyvät kiinni.

Tämä kone nyt taas temppuilee, enkä saa samaan postaukseen useampaa kuvaa, joten toinen kuva samasta kortista avonaisena toisessa postauksessa.
Posted by Picasa

Norsu-kortti


Suloinen norsu pääsi vaaleansiniseen korttiin, jossa taustalla Prismasta alkusyksyllä löytämääni ilmaista ihanaa lahjapaperia, koristeena kaikkea vaaleansinistä; ruutunauha, pikkuhelmellä ja paljetilla kiinnitetty paperikukka ja pari strassia.
Posted by Picasa

perjantai 24. lokakuuta 2008


Tämän viikkoisen mallin Jehkottaren haasteeseen on tehnyt Tiia.

maanantai 20. lokakuuta 2008

Jehkottaren haasteen malli

Viimeisimmän korttihaasteen mallin on suunnitellut MariaH. Kiva malli.

maanantai 13. lokakuuta 2008

Jehkottaren 27 malli


Tiina38:n tekemä haastekortin malli. Voi jos tässä lasten syyslomien aikaan ehtisi edes muutaman kortin värkkäämään haastemallien, aikaisemoienkin, mukaan...

maanantai 6. lokakuuta 2008

Lokakuun eka malli


Oliveria on tehnyt mallin kokakun ensimmäiseen haasteeseen.

Jehkottaren korttihaastepohjia taas

Tässä Hannen tekemä erittäin kaunis malli.