torstai 7. helmikuuta 2008

Kuva testailuja
Vanhoja v.-07 isänpäiväkortteja ukille ja ukolle. Tuo pyramidi kortti on tehty aika uudella 3D-pyramidi tekniikalla. Kuva on otettu netistä, muokattu sitä, tulistettu 6 vähän eri kokoista kuvaa valokuvapaperille, koottu tarratyynyillä. Kukat on viimekesän orvokkipenkistä kuivatettuja, ja teksti liimakynällä, joka kohotettu kultajauheella.

Samalla tekniikalla lähes samanlaisesta kuvasta tehty kortti löytyy myös Lehtipöllön blogista 2.10.07 postauksesta, eli täältä alas rullaamalla; http://lehtipollo.vuodatus.net/.
En osaa liittää hienosti noita linkkejä. mutta eiköhän se tuolla löydy, jos jotakuta kiinnostaa vilkaista, miten samanlaisiakin juttuja voi saada aikaan täysin toisistaan tietämättä.

Testaan tässä samalla noita kuvan paikka- ja koko-asetuksia, siksi saattaa näyttää sekavalta.

3 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

hei voin vaihtaa kanssasi leimakuvia
katso mitä haluat ja ilmoita minulle ,pistä myös niitä omiasi näkyviin niin päätän sitten mitä haluan vastineeksi.

TaijuS kirjoitti...

Kiitos Orvokille mmielen kiinnosta! Heti, kun taudit muuttaa naapuriin, alkaa tää mamma urakoimaan, ainakin jotakin. Palataan asiaan piakkoin! Mukavaa ystäväänpäivää kaikille!

tuija kirjoitti...

Kiitos kyläilystä ajattelin tulla vastavierailulle. Kivoja kortteja sulla joo nuo siili leimasimet on tosi ihania leimasin vaihdossa olen muutaman saanut itse en omista yhtään mieli tekis ostella, muttä näin eläkeläisenä ei se rahan käyttö ole kauhean suurta.Hyvää ystävänpäivää sinulle.