maanantai 18. helmikuuta 2008

Kuvioleikkureita


Tässä boordi- ja kuvioleikkureita, joita minulla on. Tuo tassuleikkuri on suosikkini :)

Edit. 18.2.08 Kummankin Fiskarssin sain hajalle. Tuo kukkaleikkuri hajosi ihan kokonaan, nauhaleikkuri sentään toimii, kun toisella kädellä pitää sitä kasassa...

4 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Eksyin tänne sivuillesi ja kiva huomata, että joku muukin onnistui hajottamaan Fiskarssin leikkurin.

tanjuska kirjoitti...

mistä tuollaisia tassuleikkureita saa ostaa? Eksyin sivuillesi maijun blogista ja huomasin että meillä on jotain yhteistä!!Sairaus nimeltä fibro!!

TaijuS kirjoitti...

Onpas jäänyt tähänkin kommenttiin vastaamatta näiden ongelmien takia - nöyrä anteeksipyyntöni!

Tuo tassuleikkuri on suosikkini! Vaikka muitakin todella kauniita on, mutta tämä on niin hellyttävä. Olen ostanut sen täältä Kajaanin PuuIlon Ilmat Pois -liikkeestä. Vielä tänäänkin niitä liikkeessä näkyi olevan, ja hintakin on vain 7,90€! Muualla Suomessa en muista, että olisin juuri tuollaiseen törmännyt, mutta jollakin ulkomaalaisella (?) nettifirmalla sellainen taisi olla myös myynnissä. Nyt tietysti en muista mikä se nettiliike olisi ollut, enkä muista leikkurin valmistajaa, mutta ei siis ole Fiskarsin laite.

Näyttää meitä fibroa sairastavia muutamia olevan täällä askartelupiireissäkin, vaikka ainakin minulla sairaus välillä haittaakin askaroimista. Huumorillahan tämän kanssa olisi eteenpäin mentävä, vaan sekään ei aina onnistu. Toivottavasti sinulla on parempi kevät, kuin minulla!

TaijuS kirjoitti...

Ohhoh, nyt jokin minua ylempi pelleilee kanssani oikein kunnolla. Äsken tässä näkyi vain Tanjuskan kommentti, mutta kun oman kommenttini lisäsin, niin johan Hannen kommenttikin oli ilmestynyt näkyviin. Kummallista.. ;/
Kiva, että sinäkin Hanne, olit eksynyt käymään täällä ja kommentoimaan. Kiitos!

Toivottavasti nämä minun vastoinkäymiset tämän koneeni kanssa pian lopuvat, ja pääsisin kunnolla bloggaamaan. Meinaa bloggausinto lopahtaa, kun tämä bloggerikaan ei toimi minulla. Olisikohan se vika kumminkin näppäimistön täällä päässä, eikä bloggerissa - todennäköisesti.. ;)