sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Sunnuntain kuulumisia

Tänään oli ihan keväinen päivä, vaikka ollaankin vasta helmikuun alussa. Aamupäivällä paistoi jopa aurinko, ja pakkasta oli vain asteen verran. Ja päivä onkin pidennyt jo vaikka kuinka paljon, joten kesää kohti tässä mennään.

Tämä päivä meni pitkästä pitkästä aikaa kyläillessä, kun käytiin molemmissa mummuloissa. Ensin käytiin anoppilassa viemässä sinne pesukone heidän rikkoutuneen tilalle. Kahviteltiin ja jutusteltiin pari tuntia.
Sitten ajettiin minun vanhempien luo. Sielläkin kahviteltiin ja jutusteltiin parin tunnin verran. Sieltä otettiin sitten puukuorma mukaan, ja ajeltiin kotiin. Oli ihan kiva päivä vaihteeksi, kun nyt ollaan sairastamisten ja tapaturmien takia oltu niin pitkään käymättä yhtään missään.

Vanhimmainen vaan myöhästyi junasta, kun oli hukannut avain-nippunsa (joka sitten löytyi kuitenkin laukusta, siis just sieltä, missä tyttö varmasti kielsi niiden olevan... :) ). No aamulla onkin sitten aikainen herätys, kun juna etelään lähtee jo kuuden jälkeen. Ehkäpä ne avaimet sitten vastaisuudessa muistaa laittaa niin, että ne sitten löytyvätkin...

Askartelun saralla ei tänään siis ole tapahtunut mitään uutta. Tosin muutenkin nyt on ollut sellaista hiljaiseloa.

Huomasin tässä, että olen kirjoittanut tänne blogiin enemmän, kuin täältä voi lukea. Ne puuttuvat kirjoitukset olen vain tallentanut luonnoksena, enkä ole vielä keksinyt miten saan ne tänne näkymään. Sen takia tuolla otsakkeissa on pientä logiikan puutetta.
Ja taas nolottaa...

Klo 22.52 Muoks* Jotenkin (siis jotenkin...?) onnistuin löytämään kohdan, jolla sain nuo kadoksissa olleet tekstit tänne julki. Jospa tämä pikkuhiljaa alkaa suttaantumaan ;)

Ei kommentteja: