tiistai 19. helmikuuta 2008

Tilaamani tavarat saapui

Tein perjantaina tilauksen Eijalta ja kuori tupsahti tänään postissa. Kuoressa oli kuultopapereita, ääriviivatarroja, tageja ja pipareita, sekä 5 arkkia leimakuvia. Siis monta arkillista iki-ihania Magnolia ja Penny Black -kuvia!

Päivästä hurahtikin muutama tunti mukavasti, kun opettelin värittämään noita kuvia sekä vesivärikynillä, että tavallisilla vesiväreillä, kun tuossa minun kynäpakkauksessa on vain 11 väriä (juu, 11, sillä mustia siinä on kaksin kappalein...). Lisäksi en muistanut, enkä malttanutkaan kaivella omia vesivärejäni tuolta jostain kaapin perukoilta, niin vesiväritkin on lainattu tytöiltä, eikä niissä, tietenkään, enää ollut valkoista jäljellä. No, josko huomenna sitten tulisi kaivettua ne omatkin värit esiin...

Ensimmäinen Magnolia-korttikin valmistui vielä illan päätteeksi, mutta sen kuvaan sitten päivävalon aikaan. Ja tulleista tavaroistakaan en kaiken innostuksen keskellä muistanut ottaa kuvaa, mutta koetan muistaa korjata asian huomenna. Tosin osa kuvista on sitten jo väritetty, pari leikattu valmiiksi ja se yksi korttikin jo valmiina.

Illasta piipahdettiin pikaisesti kaupassa, ja sieltä mies löysi tarjouksesta puukolvin, josta olin puhunut jo pari vuotta sitten. Ihana mies!

Nyt kun jaksaisi keskittyä noihin kaikkiin kivoihin juttuihin. Laminointikone minulla on testaamatta, vaikka se hankittiin jo yli puoli vuotta sitten. Ja tiffanytyöt on olleet jo vuoden katkolla. Mihin se kaikki eläkeläisen aika oikein katoaa...?!

Omaan ostoslistaan olen nyt lisännyt akvarellipaperin ja leimasinmusteen lisäksi akvarellikynät, sekä vesisäiliöpensselin. Joten näyttää siltä, että mieltymys suuntaisi tällä hetkellä tuonne leimausjuttuihin ;)

Ei kommentteja: