sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Typerääkin typerämpi päivä

En vähään aikaan ole saanut aikaiseksi tehdä yhtään korttia. Pohjia leikkelin ja nuuttailin perjantai-iltana Salkkareita ja Tuntemattomia katsoessani.

Lauantaina yritin aloitella askarteluhuoneena toimivan khh:siivousta, mutta haaveeksi jäi. Sain kerättyä yhteen laatikkoon jouluisia juttuja sieltä pois lojumasta, ja keräilin joutilaita korttipohjia, papereita ja kivoja kuvia kuopuksen askarteluja varten.
Sittenpä olikin jo niin kipeä selkä, etten edes kompiaisten voimalla saanut siivousta jatkumaan. No, nepä löytyvät kyllä sieltä, JOS sattuisi innostus taas iskemään...

Lauantaina tyhjensin viimein kännykän kortilta kuvat koneelle, ja sinne olin kuvannut viime jouluksi tekemiäni joulukortteja. Kuvat ovat kyllä sitten tosi huonoja, kun kamera oli juuri silloin tyttärillä jossain, ja jouduin tosi kiireessä räpsimään kuvat kymmenistä korteista tuolla kännykälläni. Katson, onko niistä edes tänne esille, ja kokeilen saanko kuvaa edes liitettyäkään tänne.
Hmm, testailen tässä...


Ei mutta, siinähän se peikko istuksii. Kuva on sitten äärimmäisen huono, kun en ole sitä vielä edes muokannut Picasalla. Mutta sain minä sen nyt ainakin tänne blogiini, ja helppoakin tuntuisi olevan. Kun sitten seuraavallakin kerralla sen sitten muistaisi... ;/

Ei kommentteja: