lauantai 2. elokuuta 2008

Elokuun alun kuulumisia

Koko kesä on kökötetty ihan vain kotona, mutta nyt viikon sisään on käytetty tyttöjä uimassa Paltaniemen kauniissa kulttuurimaisemissa (ihan vain muutaman km:n päässä kotoa kylläkin), toissapäivänä käytettiin niitä uimassa Sotkamossa Hiukan hiekoilla, ja eilinen päivä oltiin koko perheen voimin shoppailemassa Oulussa.
On ollut ihan outo kesä kun parikymmentä vuotta on koko kesä käytetty ihan vain Suomen kiertämiseen, ensin mökkimatkailua, myöhemmin asuntovaunun kanssa. Nyt on toinen kesä, ettei vaunua enää ole, ja olo on vähän hukassa, tuntuu, ettei koko kesää oikein olekaan..

Käytiin siis eilen Oulussa tsekkaamassa muutama kirppari. Nuorison käydessä muotiliikkeissä, käväsin Sinooperissa ostamassa kimalteisen kohojauheen ja Suomalaisesta lähti mukaan lahja kuopuksen kaverille, 3D-tarrapaloja, ja kapeaa 2-puolista teippiä. Uskomattoman mitättömät ostokset...
Sitten pitikin kiirehtiä Biltemaan ostamaan 2-puolisia teippirullia. Sieltä ostoskärryyn tarttui tietysti vähän muutakin; eli sekä pysyvää, että irroitettavaa liimanauhaa (sellaisessa rasiassa kuin korjausnauhakin), akvarelli- ja vesiväripaperilehtiöt, sekä piirustuslehtiö vanhimmalle tytölle.
Zeppeliinin askarteluliikkeet ei onneksi enää olleet auki, joten sieltä käytiin vaan tankkaamassa naposteltavaa kotimatkalle.

Tänään piti vielä käydä ostamassa Anttilasta säilytyslokerikko pikkuhilpetöörille, eli helmille yms. Yksi sellainen minulla tuolla seinällä jo on, mutta siihenpä ei aikoihin ole mahtunut kaikki romppeet. Nyt on meneillään khh:n siivous, joten tuohon lokerikkoon piti nyt sitten uhrata rahaa.
Vaikka Anttilassa käväsinkin ihan pikaseen, niin ehti sieltä tarttua käteen yksi tarjouksessa ollut syvä valokuvakehyskin, josta meinaan tehdä jouluksi lahjan tyttäriltä vanhemmilleni. Eli joko tuunaan sen valkoiset kehykset servetillä, tai sitten en, mutta jokatapauksessa meinasin sisään kuvan tytöistä ja sinne koristeeksi jonkun kivan 3D-kuvan. Saapas nähdä, idea ainakin olisi mielessä, mutta sen näkee sitten toteutuuko se...

Kuvaan nuo hankinnat, ja koetan ne saada sitten tännekin jossain vaiheessa...
Nyt tekisi kamalasti mieli alkaa leimailemaan ja värittelemään :D

Ei kommentteja: