sunnuntai 17. elokuuta 2008

Haluaisin ostaa

Paprusin uudet tekstileimasimet, sekä kivoja joulun ajan toivotuksia. Magnolioita ja Penny Blackeja, varsinkin jouluisia ja vauvamaisia ,sekä tehoste kukkia, penkkejä jne. Myös muut kinnostaa, esim kiehkuraleimasimet, hiutaleet.

Stanssatut 3D-arkit, ja koristestanssatut paperit, stanssatut pyörylät, soikiot ja neliöt. Koristekukat... Koristepaperit ja kaksiosaiset neliö/ympyrä korttipohjat käy myös.
Nuo leimajutut käy myös kuvina, mutta täytyy olla reilulle tilalle leimattu, tai valmiille ympyröille ja soikioille tehty.

Myös poistoon menevät Derventin akvarelli/vesiväri tms isot väh.72kpl:een kynäsarjat ja vesisäiliöpensseleitä on hakusessa.

Vaikka isokin satsi mahdollisella "tukkualennuksella" kiinnostaa köyhää eläkeläisaskartelijaa.
Vaihdossa voin haluttaessa antaa helmiä, 3D-arkkeja, tarroja, kiiltokuvia, kimalleliimmoja, satiininauhoja, Fiskarsin MiniBoss -sarjan ja siihen passelia tavaraa, sekä reuna- ja kuvioleikkureita. Ovat uusia tai korkeintaan muutaman kerran testattuja. Myös lasten askarteluun sopivaa tavaraa löytyisi, ja uusia isoja (5m:n) pakkoja lakanakankaita, (ja muutakin kangasta uutena ja käytettynä) jos jota kuta kiinnostaa vaihtaa.

Ilmoitukset kommentteihin tai sp:iin. KIITOS!!!

Ei kommentteja: