tiistai 19. elokuuta 2008

Jouluinen haaste

Törmäsin Anni-Tannin sivuilla kivaan haastejuttuun, joka olikin jo hyvin jouluinen. Jos minua onnistaa, niin olen sitten mukana Joulumuorin yllätyksessä;

"Nyt laitetaan liikkeelle Joulumuorin yllätys! Kuten aina minun vaihdoissa sääntöjä ei ole liiaksi, mutta ne on sitäkin tärkeämpiä! =)
Eli muistamme ystävää jouluisella yllätyksellä, jonka hinta on 15e + postikulut!!! Siis postikulut tulevat tuon 15e:n päälle!
Pakettiin tulisi:
* joku itse tehty käsityö (ei tarkemmin määritelty, siis voi olla ommeltua, ristipistottua, neulottua, virkattua tai vaikkapa kanavatyö..) josta lasketaan hintaan materiaali, ei siis työtä
* jotain käsityömateriaalia
* ja jouluinen yllätys
Ja näitten yhteisarvo olisi 15e. Jokainen voi jakaa sen miten haluaa!
Ja kun on kyse Joulumuorin yllätyksestä, niin jokainen voisi ottaa vhjeitä toisen blogista tai kysellä meilitse, eikös vaan?
Joulumuorin yllätys postittettaisiin viimeistään viikolla 49 eli 1.-5.12.08 aikana, mutta yllätykset avattaisiin vasta aattona! =)
Ilmoittautuminen alkaa NYT ja ilmoittautua voi aina 22.9.08 asti. Osoitteet jaan heti 23.9.08, jolloin jää reilusti aikaa tehdä ylläriä!"

Kuulostaa tosi hauskalta, ja heti alkoi ideoita pukkaamaan tuolla "yläkerrassa". Mutta täytyy tietysti katsoa kelpuutetaanko tällainen ensikertalainen tumpelo mukaan tällaiseen sakkiin. Peukut vaan pystyyn ;)

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Tervetuloa vain mukaan! Laitoin nyt napin vaihdosta! Käypäs noutamassa! =)