keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Arvonta

Pistän minäkin pystyyn arvonnan, kun on täyttymässä 1000 kävijän etappi. Teen tämän ihan uteliaisuuttani nähdäkseni käykö täällä kukaan muu, kuin minä itse ;/

Eli, jos vierailet täällä, niin jätä jokin viesti minulle pimeiden iltojen iloksi. Jos joku bongaa tuon täyden tonnin, palkitsen hänet pienellä lahjalla. Jos taas satun olemaan se itse, niin onnetar arpoo palkinnon saajan tähän viestiin vastauksensa jättäneiden "sankasta joukosta" :)

7 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Hei!Tulin kurkkaamaan :)

Anitta kirjoitti...

Tulin kurkkaamaan pitkästä aikaa.
Olet kyllä suosikeissani listalla "kauniita kortteja"

laskuriin rapsahti tasaluku eli 1000 klo 21.24 minun tietsikan mukaan.

Palaga kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä, joita on jo 1025!

TaijuS kirjoitti...

Kiitti Anu, Anitta ja Palaga!
Kyllä täällä joku näköjään käy, mutta jättäkää joskus jotain terveisiä näihin kommentteihinkin, niin se innostaisi ehkä pitämään tätä blogia.

Anitta bongasi tasaluvun 1000, ja on etuoikeutettu lupaamaani pieneen palkintoon. Laittelen sen valmiiksi viikonkopun aikana ja otan sinuun yhteyttä.

Anitta kirjoitti...

Oi, kiitos, Taiju. Laitoin s-postia tulemaan.

Nyt onkin jo laskurissasi 1052. Laskurisi laskee näköjään ns sivunvaihtoja eli kun katson sinun eri postauksia niin aina lukema lisääntyy.

TaijuS kirjoitti...

Niinmä, ja olen niin tumpelo tietokoneen kanssa, etten osaa muuttaa kellon aikaa tai upottaa linkkejä yms. tekstiin jne. En vain ymmärrä, ja jos satun tekemään ensin jonkun jutun, en muista sitä enää toista kertaa...

kio kirjoitti...

kauniita kortteja olet tehnyt!