maanantai 1. joulukuuta 2008

Lumiukkoperhe muutti alivuokralaiseksi (hetken ajaksi, kunnes sulivat jo yöllä lumikasaksi)

Tässä se tyttöjen ihan itse tekemä lumiukkoperhe. Ja nuo kaksi punaposkista tuossa kuvassa on meidän perheen nuorimmaiset (7 ja 11v) ihan osviitaksi ukkojen koon hahmottamiseksi.

Bloggaaminen on jäänyt tässä pikku kiireiden keskellä. Tyttärillä on meneillään monenlaista, joten näitä juttuja seuratessa aika vaan hupenee.

Nyt olen koettanut telkkaria katsellessa väkertää joulukortteja - niitä, jotka piti olla valmiina jo syksyllä... Nekin ovat kesken, sillä jouluiset ääriviivatarrat ovat paikassa, jota en nyt tähän hätään vielä ole bongannut.
Ja joululahjat on nekin hankkimatta, ja osalle tyttäristä ei ole edes mitään ideaa lahjaksi - huh! Eli pikkuista joulupaniikkia meinaa pukata...

Kuunvaihteen Jehkotarhaaste oli tehdä valkoinen kortti. Aika haastava juttu, mutta aivan ihania aikaansaannoksia sinne oli aikaan saatu.
Itsellä oli tarkoitus tehdä joulukortit leimaten, mutta kun ei ole niitä jouluisia leimasimia tai kuvia, niin olen väkerrellyt 3D:nä. Niitä teen varmaan lisääkin, ja tyttöjen tekemästä lumiukkoperheestä oli tarkoitus ottaa kuvia ihan päivävalon aikana ja tehdä kortteja niistä, mutta lumiperhe otti ja suli viimeyönä lumikasaksi... Siitä olisi saanut kivoja valkeita kortteja. Mutta valkoinen on kyllä nyt liian haastava näillä tarpeilla.
Olihan mulla tarkoitus tehdä kortit noiden haasteiden malleillakin, mutta nyt alkaa olla jo liian kiire ja vähät materiaalit, niin teen taas sellaisia pika-kortteja - huoh!

Ei kommentteja: