perjantai 9. tammikuuta 2009

Ostoksia

Jee, jee, jee! Sinisiiven tilaus saapui! Oli nopsaa toimintaa, kun keskiviikkoa vasten yöllä tilauksen sinne tein, ja paketti tuli kotiin jo tänään aamulla! Voin suositella lämpimästi kaikille!
Hetihän se paketti piti avata, ja kaikki tilaamani siellä oli siistissä järjestyksessä. Ja voi, se paperi pakkaus oli sitten niiiin ihana!!! Eihän niitä raski käyttääkkään. Lisään kuvaakin tänne, kunhan löydän pienemmän kameran, jota itse tykkään käyttää tuota jarkkäriä enemmän. Se pikkukamera vaan tahtoo olla aina jollakin tytöistä, tai ainakin niiden jäljiltä jonkun laukussa taikka muualla, mistä en arvaa sitä mennä kaivelemaan... Mutta kuvaan kyllä tilauksen, ennen, kuin alan sitä "tuhota".

Eli tässä tämä tilaukseni kuvattuna. Kaksi stanssattua jouluarkkia ja yksi hologrammi ruusuarkki, joka ei sitten ollutkaan ihan niin ihana, kuin kuvittelin. Ne ihanat Joy:n kuviopaperit ja tarrahelmet samaa värisävyä. ihan pienenpieniä tarrastrasseja, jotka nekin oli niin mahdottoman pikkuruisia, mut eiköhän ne jossain käytettyä tule. Koholakka, rulla kapeaa kaksipuoleista teippiä ja rasia 4mm Glue dropseja. Ai niin, ja tarpeet noita ihania prismaenkeleitä varten.
Alempana tarkempi kuva tuosta paperisetistä ja niistä helmistä. Ihanasti sävysävyyn ;)


Yökyöpeli kun olen, löysin viimeyönäkin paljon uusia mielenkiintoisia blogeja, joten menempä taas sinne vierailemaan :)

4 kommenttia:

AN kirjoitti...

Kiitos vierailusta! Voi kun tuo lamppu olisikin aitoa kristallia(maksaisi varmaan 1400) lasia se vaan on,mutta kaunis kuin mikä!! Isommat tilat saisi olla ,että pääsisi oikeuksiinsa! :))

tia kirjoitti...

Paljon kivaa olet tilannut. Minäkin pidin noista stanssatuista jolukuvista ja pettynyt myös hologrammikuvaan, vaalea ruusu, toinen kuva ihan näkymätön, mielestäni epäonnistunut.

Helmet ovat kivoja varsinkin kukkien keskustoissa käytettyinä.

TaijuS kirjoitti...

Oi AN, siis tämäkin kristallilamppu, mitä olem ihaillut taitaa sitten olla vain lasia. Ja sitten ne mitättömän kiiltoiset kopiot on ilmeisesti sitten muovia vaan... Niinpä just...

Tia; näissä hologrammikukissa se sitten taitaa olla ihan tekovika. Mullakin toinen ruusuista oli melkeinpä pelkkä hopeinen ruusunhahmo... No oppiioa katsomaan tilatessa vähän vielä tarkemmin...

Heli Matero kirjoitti...

Kivoja ostoksia. Laitoin tänään postia tulemaan sinulle.