perjantai 16. tammikuuta 2009

Ostoksilla pakkasessa

Pari päivää täällä on ollut ihan kunnon talvikelit, pakkanen parinkympin tietämillä. Ja minä kun en pakkasista tykkää ollenkaan!

Pitkästä aikaa käytiin isännän kans kaupungissa asioilla, ja tietysti Suomalaisessakin piti piipahtaa. Ja da-daa, nyt ne on sitten hankittu, Derwent Inktensen 72 -setti 69e. Mukaan lähti myös kaksi neliön muotoista ja kaksi normi helmiäis korttipohja-kirjekuoripakkausta, yht 6e.

Värittelin tuossa varovasti pari leimakuvaa alustavasti. Vettä en vielä ole käyttänyt, joten en tiedä millaista jälkeä olen saanut aikaan. Mutta minua pelottaa haukkasinkohan liian kovan palan... Olisiko pitänyt "tyytyä" vesiväreihin... Vaikuttavat tosi voimakkailta nuo Inktenset, minulle olisi varmaan ollut ne vesivärikynät sopivammat, kun olen kuitenkin ihan noviisi tuossa värittelyssä...
No, ei ne tietysti hukkaan mene, kun talossa on noita taiteilijoita. Mutta olihan se kyllä aika uskalias ostos, vaikka sitä vuoden verran olenkin suunnitellut. HUH HUH!
Nyt menen harjoittelemaan... ;)

Ai niin. Kävin minä tapettikaupassakin kysymässä, josko sieltä saisi tapettikansioita. Kerrankin onnisti, ja sain mukaani kansion, jossa on paljon aivan ihania helmiäistapetteja. Lisää korttimatskua :D Laitan tähän pari mallikuvaakin siitä materiaalista.

4 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Heips, kivat ostokset, Kajaani on kiva kaupunki,kävin syksyllä ja mieheni käy useamminkin just noissa rautakaupoissa, viime kesänä sain pari tapettikirjaa, ne on kyllä kivoja !Sulla on kauniita kortteja ja paljon asiaa, pitää tulla joskus uudestaan, olen myös sair.takia eläkkeellä !

TaijuS kirjoitti...

Kiva, kun piipahdit täällä, ja kiitos kommentoinnista. Tervetuloa vain uudelleenkin, se olisi todella mukavaa!

Tuula kirjoitti...

Ai kun ihania tapetteja, minua ei ole koskaan onnistanut, kun olen kysynyt :)

TaijuS kirjoitti...

Tuula; Kiva kun kommentoit. Ja jatka vain kyselyä eri kaupoista. Minä sain monta kansiota kerralla pari vuotta sitten, sitten olikin pitkä väli, etten niitä saanut mistään, ennen kuin nyt onnistuin.