perjantai 16. lokakuuta 2009

Perjantai-iltaa

Täällä vietän perjantai-iltaani tytön koneella jälleen. Olen viikon aikana käynyt toisten blogeissa ihailemassa kaikkia ihanuuksia, joita siellä on.
Itsellä on sellainen väsymys, ettei edes korttien teko innosta, edelliskertaisen epäonnistuneen vesiväri-yrityksen jälkeen. Omat rakkaat värini ovat vielä entisessä asunnossa, niin kuin monet muutkin askaretelutarvikkeeni, joten siksikään ei innosta, yhtään mikään.

Olisi muuten ihanaa, jos käyt täällä blogissani, niin jättäisit viestin käynnistäsi. Se piristäisi päiviäni ihan kummasti.

Nyt jatkan surffailua hetken ennen nukkumaan menoa.

5 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Täällähän minä kuikuilen blogiasi lähes päivittäin.

TaijuS kirjoitti...

Kiitos, Anitta!! Nyt vain ei ole oikein innostusta kirjoittaakkaan tätä, kun ei ole kameraa, millä kuvata noita räpellyksiäni. Ja itsellä ei ole nettiä, niin kirjoittelen vain viikonloppuisin tytön koneella.

Anitta kirjoitti...

Ei se mitään kun tietää ettet aina pääse koneelle.

tia kirjoitti...

Täällä minäkin käyn kurkkimassa ja pikkuhiljaa sinunkin blogisi alkaa täyttyä kirjoituksista, ei kannata liikaa hätäillä.

Karita kirjoitti...

Hei Taiju! :)
Kiitos kauniista kommentistasi, jonka jätit blogiini.
Sinulla on kaunis blogi täällä. Noista suloisista enkeleistä muistelin, että olen aiemminkin täällä piipahtanut.
Jatka ihmeessä vesiväriharjoittelua sitten kun tuntuu siltä ja olet saanut askartelutarvikkeesi takaisin. Itsellänikin meni monet tovit, ennenkuin sain suht onnistuneita kuvia väritettyä ja vieläkin tulee epäonnistumisia. Mutta eivät kai ne taiteilijatkaan ihan täydellisiä ole ;)
Korttien tekoon minullakin tulee välillä väsy, mutta sitä pitää tehdä silloin kun se tuntuu hyvältä ja jaksaa.

Oikein hyvää viikonloppua :)