lauantai 26. joulukuuta 2009

Tapaninpäivän tunnelmia

Joulu alkaa olla ohi ja pukki toi paljon ihania lahjoja!

Aattopäivää ja iltaa vietettiin rauhallisissa merkeissä neljän tyttären ja vävyntekeleen kanssa.
Välillä ihmeteltiin lasten kanssa ikkunasta pihalla tupakoivaa pukkia, jolta oli perhe hukassa (kävin juuri ulkona, kun pukki etsi kuumeisella vimmalla jotakin perhettä, ja kyseli neuvoa minultakin). Pukki saisi kyllä lopettaa tupakoinnin, että pysyisi terveenä ja näyttäisi hyvää esimerkkiä lapsille. Täältä kaukaa katsottuna arveltiin lopulta sen kyllä olleen piippu,jota pukki tupruutteli hermostuneena...

Eilen oli kova pakkanen, yli 21 astetta, joten ei lähdetty hakemaan tyttöä ja vävyä tänne meille, vaan oltiin päivä pienemmällä porukalla, ja tätä iltaa vietettiin taas Susannan ja Aponkin ollessa meillä pelaamassa pukin tuomia lautapelejä.

Kaiken kaikkiaan oli oikein ihana joulu!

3 kommenttia:

tia kirjoitti...

Pakkasjoulu teillä ollut, meillä ei kovin paljoa pakkasta ollut, onneksi lunta kumminkin. Rauhallinen joulu meilläkin vietettiin poika ja miniä ovat joulun ajan meillä, ehkä huomenna lähtevät kotiinsa.

TaijuS kirjoitti...

Juu, joka toinen päivä pakkasta, joka toinen vähän lauhempaa. Onneksi luntakin tuli, ettei tullut musta joulu, niin kuin välillä näytti. Nyt on niin ihanan valoisaa, kun puutkin on ihan lumisia.

tia kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta sinulle.