lauantai 16. lokakuuta 2010

Pari lokakuista viikkoa

Maanantaina käytiin, yhdessä Potkurin miehen kans, katsomassa taas pargasgrilliä, ja maanantaina ja tiistaina edistyttiin taas hankkeessa askeleen verran. Maanantaina ja keskiviikkona käytiin Karin isän luona ja muina päivinä käytiinkin Maskussa, Karin äidin luona. Keskiviikkona Viivi kävi myös meillä juttelemassa grillin hankinnasta ja katseli kaikki tekemäni 60 joulukorttia. Sain niistä jopa kehuja ja Viivikin sai 3D-innostuksen ja kävi sitten ostamassa itselleenkin joulukorttitarpeita.

Perjantaina käytiin ostamassa Mintille kengät ja samalla mulle lisää askartelutarvikkeita. Myllyn Suomalaisessa oli tarjouksessa (49€) Derwent Inktenset, jotka minulta jäi entiseen kotiini. Tarjous kestää vuoden loppuun saakka, joten siellä täytyy käydä väriostoksilla sitten, kun saan taas rahaa. On nimittäin viime aikoina tullut tilailtua ja osteltua kortteilutarvikkeita urakalla, niin on tuo ikuinen rahapula tavallista pahempana...
Minulla tekis mieli ostaa koristepapereita ja kukkia ja muutama leimasin, ja tietysti ne Inktenset, ja varmaan tulen ne hankkimaankin tässä ajan mittaan.

Lauantaina oltiin kotona ja leivoin pellillisen omenapiirakkaa, joista pelastin 4 palaa pakkaseen, loput meni siinä maistellessa... Hyvin Janille ja Karille tuntui maistuvan niin makaroonilaatikko, kuin omenapiirakkakin, ja hyvä niin :)
Lauantai-iltana Jani oli Hannun kans Tepsin häviö-peliä katsomassa.
Sunnuntaina oltiin parituntinen Lasten Ihmemaassa Kupittaalla ja sieltä tullessa vietiin Jani kotiinsa.

Maanantaina ajeltiin päiväkahville Maskuun ;)
Tiistaina käytiin tapaamassa Hannua ja ohjaajia Hannun asuntolassa. Leivoin myös kaksi pellillistä omenapiirakkaa. Sitten ajettiin taas Maskuun ja vietiin mukana rasiallinen lämpimäisiä päiväkahville. Sieltä ajettiin suoraan Karin isän luo Lehmusvalkamaan, jonne vietiin myös maistiaisia piirakasta Karin isälle ja hänen ystävälleen Jarmolle. Torstaina saatiin kuulla, että piirakka oli maistunut Sepolle niin hyvin, että Jarmo oli vain kuullut meidän vieneen maistiaisia sinne...
Perjantaiaamuna lähdettiin taas aamusta jo ja käytiin ensin maksamassa laskuja, sitten ajettiin asemalle ostamaan minulle lippu perjantaiksi Kajaaniin. Sitten mentiin Biltemaan, josta ostin kaksipuolista teippiä kortteilua varten loppuneen rullan tilalle.
Biltemasta ajeltiin Paraisille katsomaan miten Pargasgrillillä kauppa näyttää käyvän. Tunti siinä seurattiin, ja kovin hiljasta oli, vaikka piti olla parasta lounasaikaa. Kari otti pari puhelua, ja sitten lähdettiinkin tapaamaan Karin vanhaa tuttavaa, jonka opastamana kiertelimme Paraisten nähtävyyksiä ja tiesi auttaa meitä pohdiskeluissamme koskien grilliä.
Sunnuntaina kävi Kari hakemassa Janin Maskusta ja illasta lähdettiin taas Ihmemaahan. Matkalla sinne poikettiin pikaisesti Karin Sari-siskon luona katsomassa Hennan gerbiilejä. Siellä olikin terraariossa kolme otusta; musta, ruskea ja vaalea. Sitten vietettiin jälleen parituntinen Ihmemaassa, jonka jälkeen vietiin Jani taas kotiinsa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hey i am suuper boy