tiistai 26. lokakuuta 2010

Lokakuun loppu

Maanantaina pääsin jälleen leipomaan, kun Sami oli tulossa käymään kahvilla, ja omenapiirakka olikin uunissa, kun Sami sopivasti tuli. Juteltiin siinä niitä näitä, ja Kari tietysti mainosti minun tekevän kortteja ja lasitöitä, ja niinpä näytettiin niitä Samillekkin, joka lupasi pitää minun korttini mielessä ja ottaa yhteyttä, jos tarvii onnittelukortteja. Olisihan se mahtava, jos edes jonkun noista korteista saisi myydyksi, kun nytkin lopakuun aikana olen tehnyt noin 70 joulu- ja 56 onnittelukorttia, joten koetteja alkaa olla jo joka paikassa...
Iltapäivällä käytiin kävelemässä ja sitten olikin sauna ja ilta meni koneella ollessa.
Tiistai oltiin kotona lukuunottamatta kävelylenkkiä kaupalle. Otin parin tunnin päiväunet, kun korttien tekokaan ei ole tänään innostanut. Hannu piipahti pikaisesti Tps:n ottelua katsomaan mennessään.
Illalla meidän piti mennä Samulin konserttiin konserttitalolle, mutta tulikin muutos, eikä saatukaan lippuja sinne.

Huomenna mennään käymään Sarin luona ja samalla käydään moikkaamassa Seppoa Lehmusvalkamassa. Ja torstaina käydään katsomassa vieläkö Maskussa on omenia puissa ja käydään moikkaamassa Viiviä ja Ranea, kun lähden taas perjantaina reiluksi viikoksi Kajaaniin.
Ensi maanantaina ja keskiviikkona sitten olen siellä Ryhmätalolla tekemässä lasienkeleitä, jotka siellä keskeneräisinä oottaa. Muita suunnitelmia minulla ei sitten olekaan viikoksi, paitsi viikonloppuina Johannan kans olemista. Viikonloppu oltiin Johannan kans kahdestaan kotona, kun Mintti ja Kata olivat Kämppätiellä koiranvahtina Janitan Rodi-pennulle muiden ollessa käymässä Virossa.
Perjantaina vein Mintin ja Siamakin Kämppätielle ja samalla hain Johannan. Ilta olikin jo niin pitkällä, että iltapalan jälkeen juteltiin ja mentiin sitten nukkumaan.
Lauantaina mentiin Kämppätielle ja katseltiin niitä minun askartelutarvikkeita, ja kyllähän niitä löytyikin, vaikken suinkaan kaikkea sieltä saanut vieläkään, kun päivä ja tila autossa loppui kesken.. No osahan sieltä löytyi, mutta tärkeimmät, eli Inktenset, värilehtiö leimauksia varten ja tapettikansio, ovat edelleen hukassa. Luulis sen kokoisten tavaroiden jostain löytyvän, mutta ei... Ne tärkeimmät tietty jäi sit sinne kera tiffanylasien ja mallien.. :(

Ilta oltiin päivystyksessä, kun huomasin, että Johannan korviksen tausta on korvalehden sisällä, enkä itse sitä saanut sieltä pois. Kaksi tuntia jonotettiin hoitajalle ja hänkään ei sitä saanut pois, joten jouduttiin jonottamaan vielä toinen kaksituntunen lääkärille. Lääkäri sitten sanoi, että nämä on yleisiä juttuja tytöillä, puudutti korvan ja nappasi osan sieltä pois. Korvaan vielä yksi tikki ja puhdas taitos suojaksi. Tyttö ei ollut moksiskaan, mutta äiti oli pyörtyä muutaman kerran... Oli tosi myöhä, kun oltiin kotona. Syötiin ja luettiin kirjaa ja sitten vain nukkumaan.

Sunnuntai oltiin vaan kotona, vaikka olikin tarkoitus lähteä jälleen Kämppätielle ainakin tiffanylasit hakemaan pois sieltä, mutta auton tyhjennyksen jälkeen oltiin niin poikki kumpainenkin, että päätettiin jättää se vielä myöhemmäksi. Johanna halusi olla ennemmin minun kanssa, kun olla Kämppätiellä tavaroita porkkaamassa. Minun ihana tyttöni!! Illalla sitten käytiin viemässä Johanna Kämppätielle ja haettiin Mintin tavarat sieltä pois, kun tyttö tuli sieltä pyörällä itse sieltä.

2 kommenttia:

saril kirjoitti...

Huh, melkoisen määrän olet joulukortteja tehnyt!! Mieletön spurtti:) Pitäisi tehdä muutama itsekkin, ettei pukkaa kiire päälle:)

TaijuS kirjoitti...

Juu,kiitti! On niitä tosiaan tullut kortteja värkkäiltyä. Nyt on joulukorttejakin vähintään omiksi tarpeiksi ja ylikin. Jos vaikka sais muutaman kortin myytyäkin...
Onnittelukortteja onkin sitten muutamiksi vuosikymmeniksi eteenpäin tehtynä, ja saispa niistäkin jokusen myytyä...