torstai 13. tammikuuta 2011

Joulukuun tapahtumia

Alkukuun olin Kajaanissa lasteni luona ja Johannan kanssa tuli touhuttua. Itsenäisyyspäivänä menin Johannan avustuksella kaikkine tavaroineni asemalle ja tulin sitten takaisin Turkuun. Kari oli Hannun kanssa minua vastassa asemalla, kun tulin junalla klo 23.

Tiistaina oli sitten Kari taas sairaalassa operoitavana, ja viikon lopulla käytiin tapaamassa sekä Karin äitiä, että isää.
Aikaa on vierähtänyt, niin ettei kaikki olekaan enää muistissa, koska kone teki tepposet ja olikin sitten jonkin aikaa huollossa. Nyt onneksi toimii taas.

Joulun alla käytiin Hannan luona Pöytyällä, leivoin pullaa, sämpylöitä ja torttuja, piparit toin Kajaanista, jossa tein taikinan ja Jonna ja Mintti leipoi sen pipareiksi.

Jouluaattoaamuna koristeltiin kuusi, jonka Kari haki varastosta. Hannu ja Jani lähtivät bussilla kuuntelemaan joulurauhan julistusta, mutta koska minä olin kipeä (olin joutunut käymään päivystyksessä poskiontelontulehduksen vuoksi) jäätiin Karin kans suosiolla pois siitä hommasta ja lähdettiin käymään Maskun haudoilla ja Viivin luona. Sitten mentiin kotiin riisipuuron syöntiin. Olin jättänyt puuron muhimaan puurokattilaan, joten se olikin sopivasti valmista, kun palattiin Maskusta.

1 kommentti:

tia kirjoitti...

Aika mennä huristaa kovaa vauhtia, hyvää loppu vuotta.