keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ihania uutisia

Susanna soitti ja kertoikin ihanan uutisen;Sussu ja Apo vihitään ensi keskiviikkona klo 15 Kajaanin Maistraatissa. Häiden tiedettiin olevan pian, koska niiden piti alunperin olla 15.8. Kajaanin kirkossa, mutta koska matkaan tuli mutkia ja aika riensi, niin sitten tällainen yllätys vaihtoehto.
Eipähän tarvi pähkäillä mennäänkö ensviikolla Kajaaniin vai eikö mennä, kun rahat on vähän vähissä. Nyt sitten mennään varmasti :)

Eilen oli Sussulla ollut neuvola, ja kaikki hyvin. Tyttöä ei sen tarkemmin ollut syynätty, kun ovat muuttamassa Ouluun, Sussu nyt ensi viikolla jo ja Apo parin kuukauden päästä perässä, kun pelikausi loppuu jalkapalloilijoilla. Neuvola-ajat ja se rakenneultra, josta pitäs jo näkyä lapsen sukupuolikin, siirtyy sitten sinne Ouluun. Nuoripari haluaa tietää kumpi sieltä on tulossa, niin tietää sitten ostella sopivat vermeet vauvalle valmiiksi.

Voi, kun olis jo tammikuu! Vauvan pitäisi syntyä tammikuun 22. päivä. Nuoripari on sitten heti vauvan synnyttyä lähdössä puoleksi vuoodeksi Brasiliaan, joten se kaikkein nopein kasvun ja kehityksen aika menee minulta sitten ohi, vauvan ollessa Brasilian mummonsa luona. Nyyh, jo valmiiksi :(

Tiistaiaamuna sain odotetun puhelun asianajajaltani. Hän ilmoitti, että oikeus on pyytänyt lastenvalvojilta raporttia Johannaa koskien syyskuun 12. päivään mennessä, ja oikeuskäsittelyn pitäisi sitten olla loka-marraskuulla. Mehän käydään huoltajuuskiistaa exän kans Johannasta. Johanna haluaisi tänne meidän luo asumaan, ja niin olisi kaikille parempikin, kun siskokset tappelee niin paljon ja Joni ei huolehdi tytöistä, vaan jättää ne viikonlopuiksi ja pidemmäksikin aikaa keskenään, vaikka nuorimmainen olisi kipeäkin, että itse pääsee rellestämään! Kaikistellen lapsilla ei ole edes ruokaa, vaan kolme kertaa ainakin on Johanna joutunut käymään kaupassa omilla rahoilla ostamassa ruokaa, kun on ollut nälkä! Että tällainen huoltaja minun lapsillani on siellä Kajaanissa...

Eilen tein lisää ystävänpäiväkortteja ja tänään kuusi onnittelukorttia. Alkaa taas olla tarvikkeet lopuillaan. Pitäis päästä käymään ainakin Presentossa ja Suomalaisessa. Pitäis saada jonkinlainen hääleimasin, lumihiutale ja perhos-leikkurit, kukkia ja akvarellilehtiö noille leimailuille, kun alkaa entinen vihko olla jo lopussa. Kaksi sivua siitä on jäljellä, joten ahkerasti sitä on tullut leimailua ja värittämistä harjoiteltua... Nytkin vielä meinasin käydä vähän leimailemassa huomiseksi valmiiksi, vaikka huomenna on sitä kaupungilla käyntiä ja muuta asiaa, niin mahtaako ehtiä sitten värittelemäänkään. No, onpahan sitten valmiiksi leimattuja kuvia valmiina.

2 kommenttia:

Orvokki kirjoitti...

Nyt tulin vasta vierailulle ihanaa sinulla tiedossa häät minullakin on syyskussa kun poikani vihitään silloin myöskin maistraatissa ompa kiva kun näin on samanlaisia juttuja kun tulin tänne kurkisteleen.

TaijuS kirjoitti...

Kiitos Orvokki,kun kävit ja kommentoit! Onnea vain sinnekkin päin!