torstai 31. toukokuuta 2012

Stanssausta

Uusi laite muutti eilen meille, ja hetihän se täytyi "koeajaa". Laite on tuliterä vaaleanpuna-musta BigShot, ja ostin/tilasin sen Marttusen Sallalta Hollolasta. Itellan pakettiseurannasta huomasin iltapäivällä sen tulleen Länsikeskuksen Postiin täällä Turussa, ja hetihän se piti lähteä hakemaan. Kopsasin pitkän numerorimpsun paperille ja lähin isännän autolla sitten hakemaan pakettia. Ei, ei, en ajanu kolaria, eikä tapahtunu muutakaan kamalaa, vaan ihan hyvin meni. Auto, BS ja muijakin ehjänä kotiin =)

Ja niin kiire oli aloittaa kokeilu, että oli mennä hermot alkuperäispakkausta avatessa ja enpä ehtinyt syömäänkään, ennen kuin vasta illemmalla :) No hyvin hoksasin, miten laite toimii, ja ei kun hommiin. Minulla oli 26 kuvaa väritettynä ja niille paperit sopiviksi leikattuina, piti vain stanssata kuvat ja teippailla kortteja kasaan.. No, illalla tein niistä nuo aiemmassa postauksessa olleet kortit ja tänään tein muutaman kortin lisää. Niistä nämä kolme korttia siis.

No, stansseja pitäisi hankkia lisää, huomasin, että paljonkin... Vähän ongelma pienenee, kun saan Paperinauhan paketin ensi viikolla...
Mutta loppuviikosta lähden kyllä Kajaaniin hakemaan nuorimmaista lomailemaan tänne meille =)

No, nyt tässä ne kolme tekemääni ja kuvaamaani korttia.


9 kommenttia:

paula kirjoitti...

Onnea uuden hankinnan johdosta!
Ja voin luvata, että tuo oli vasta alkuhankinta.
Nyt sitä vasta alkaa rahaa mennäkin kun tarvitsee aina uusia ihania stansseja. Niitä on niin paljon niitä PAKKO SAADA stansseja.
Aika hyviä ostoksia olen itsekin tehnyt, eli stansseja joita tulee käytettyä todella paljon, mutta huomaa kyllä, että jotkut stanssit olisi saanut jäädä ostamattakin. Nykyään harkitsen melko tarkkaan minkälaista stanssia TODELLA tarvitsen - tai ainakin yritän harkita...
Ostelen nykyään enempi kiehkuroita ja lehtiä yms. joita voi lisäillä kukkaryhmiin antamaan runsauden tunnetta - ei mene kukkia niin paljon.
Seuraavana hankintalistalla olisi joku iso stanssi jolla saisi tehtyä korttipohjia, ettei aina olisi neliöitä.

Susa kirjoitti...

Wautsi!! Upeeati veivatut kuviota ja kortit ovat ylitse muiden!! :)

Tuija kirjoitti...

Onnea uuden laitteen johdosta!! Paulan kanssa olen kyllä samaa mieltä, että nyt se ostosten teko vasta alkaa,kun koko ajan tulee ihania stansseja myyntiin ja kaikkea tekee mieli hankkia. Kauniit kortit olet myös tehnyt.

MillaVaan kirjoitti...

Upeita kortteja :)
Ja Onnea uudesta laitteesta :)
Itsekkin hankin viime syksynä BigShotin ja kyllä on rahaa uponnu stansseihin ja muuhun ;)
Onneks esim Facebookissa & Koukussakortteihin sivustolla on kivoja kirppiksiä ;)
säästää muutaman euron (eli voi siis shoppailla enempi :D )
ja kierrätys on kiva juttu :)
T.Näpertelijä Ämmä Kajjjjaaanista :D

SannaS kirjoitti...

ihastuttavia kortteja!! =)

Hilkka kirjoitti...

Onnea vaan uudelle lelulle:)))Nyt se vasta sitten rahaa viekin, no harkiten niitä stansseja--kannattaa aina ensin vähän miettiä ettei tule huti hankintoja.
Hienot kortit olet tehnyt:))

Mari-Susanna kirjoitti...

Kauniita kortteja ja yhdyn kyllä edellisiin kommentteihin, aina on pakko saada lisää ihania stansseja :)

TaijuS kirjoitti...

Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa aina!

maiju kirjoitti...

Onnea uuden laitteen johdosta. Kyllä se vaan tuo aina uusia ulottuvuuksia kortteiluun. Kauniita kortteja ;)