sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

"Pari" korttia

Ohhoh, jostain syystä kuvat tulikin muokkaamattomina, mutta jospa niistä selvän saa. Vähän taas tökkii tuo korttien teko, ja veri vetäis tiffanyttöiden pariin, mutta täällä niitä ei voi tehdä, kun ei ole sellaista tilaa.

9 kommenttia:

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.

www.ttvehkalahti.blogspot.com

Hilkka kirjoitti...

Oi, paljonhan olet kauniita kortteja ehtinyt tehdä:))
Mä en saa mitään aikaan, no ne Australiaan tilatut onnea- ja jouluakortit---melkein kaikki tehty ja osa jo lähetettykin:))
Mukavia aurinkoisia päiviä:))

Ansu kirjoitti...

Eipä tuo siltä näytä että tökkis... Paljon olet saanut kauniita kortteja aikaiseksi! Jos tökkii pahasti niin ei auta muuta kuin pitää taukoa ja nauttia Suomen suvesta. Mukavaa kesää! :)

Minnamanna kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kortteja! Ylin kortti on kauneudessaan suosikkini, mutta Paddington Bear on aivan huippu ja taatusti pikkuväelle mieleinen!

Minna kirjoitti...

Ihania!

Merkkari kirjoitti...

Suloisia kortteja! Olet aina niin ihastuttavan ahkera.

Ensimmäistä kertaa huomasin sinun kirjoituksen enkelipojistasi eilen. Olet sen jälkeen ollut kovasti ajatuksissani ja pienen rukouksenkin teidän perhettä ajatellen lähetin eilen matkaan.Vaikka tapahtuneesta onkin jo aikaa, uskon sen että suru on kuitenkin läsnä jokaisena päivänä. Minun täytyi omille pojilleni kertoa kuinka tärkeitä ne ovatkaan. Välillä tässä arjen pyörityksessä ne tärkeimmät asiat unohtuvat.

Mari-Susanna kirjoitti...

Aivan ihanan kesäisiä kortteja ja tuo ensimmäinen kortti on kyllä todella, todella kaunis!

SannaS kirjoitti...

todella kauniita herttaisia kortteja kaikki!! =)

Minni kirjoitti...

Aivan ihania kortteja olet saanut tehtyä!