lauantai 20. joulukuuta 2008

Jehkottaren haaste

Jehkotar oli keksinyt aika ihanan idean, keksiä kortti itselle.
Millainenhan siitä olisi tullut, jos olisin kortin tehnyt... Tyttärille alkoi riittää äidin tavaroiden lojuminen joka puolella, ja niin jouduin luopumaan niistä joulun ajaksi. Olisi pitänyt väkertää muutama joulukortti naapureillekkin postilaatikkoon vietäväksi. Pitää varmaan jossain vaiheessa salaa mennä penkomaan ja haalia muutaman kortin tarpeet kasaan.

Hektinen joulun alusaika alkaa nyt jo rauhoittumaan, kun tyttöjen joululoma alkoi ja kaikki juhlat ja konsertit, ja muut esiintymiset ovat tältä joululta takana. Ihaniahan ne kyllä ovat, lasten juhlat, aina. Mutta, kun alkaa olla kahta juhlaa samana iltana, niin kiirettä pitää. Vanhin tytär kyllä joutuu käymään kaksi päivää koulussa, kun olivat savossa keksineet, että joululoma alkaakin vasta aattona, ajatelkaa!

Joulumuorin ylläripaketti lähti sairastamisen takia minulta matkaan vasta maanantaina, mutta onneksi tässä oli reilusti aikaa ennen joulua paketin matkata saajalleen, eli Tanjalle itselleen.
Oma ylläripakettinikin on jo saapunut perille, ja polttelee kovasti tuolla kaapissa. Voi mikä kiusaus olisikaan avata se, mutta koetan pitää salaisuuden - ainakin sinne aattoaamuun asti ;)

Ei kommentteja: