sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Joulukortit 2008

Tässä vuoden 2008 joulukorttisatoa.
Tein niihin valmiista kuorista yhteensopivat kuoret koristelemalla ne samoin ääriviivatarroin, joilla koristelin kortin sisäpuolenkin. Osassa kortteja on sisällä hillitty koristepaperi/vellumi tai välilehti ja jokaisessa kortissa on jouluruno, joita oli tänävuonna neljä erilaista, ja joista sitten valitsin saajalleen sopivan.
Kaikki ovat kaksiosaisia, osa neliökortteja, osa tavallisia tai hieman suurempia. Osa korttipohjista on kuviokartonkia tai helmiäistä, ja kullanvärinen enkelipohja on kohokuvioitu. Ja kimalteet unohtui illan väsymyksestä ja väsymyksestä johtuen, joten kovin bling-blingejä näistä nyt ei sitten tullut.

Ensin kohotyynyillä korttipohjaan kiinnitetyistä tuoksupusseista tehtyjä kortteja. Pussien alla on ääriviivatarroista kuvat, niin pussien poiston jälkeenkään kortti ei ole tyhjä ja keskeneräisen näköinen (8kpl).

Niiden alla on stanssatuista hologrammikuvista tehdyt 3D-kortit (6kpl), joista jopa itsekin pidän.

Värit, ikävä kyllä, ovat aika vääristyneitä, koska nämä on kuvattu myöhään illalla, jolloin valo nyt on mitä on..
2 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Kivoja kortteja! Varsinkin alimmaiset lintukortit ovat nättejä ja kauniin värisiä. Tuo neljänneksi alimmainen käpykortti on suosikkini; harmoninen kokonaisuus. :)

TaijuS kirjoitti...

Kiitti!
Itse tykkasin noista 3D-kuvista kovasti, ovat helppoja stanssauksen vuoksi, kauniita kuvaina ja kauniin hohtavia. Ovat vain mokomat hankalia kuvattavia nuo hologrammikuvat.