lauantai 27. joulukuuta 2008

Jehkottaren haasteen jouluspesiaali

Nyt vasta ehdin olemaan niin kauan koneella, että kävin katsomassa Jehkottaren spesiaalihaasteen. Se on niin koskettava ja kaunis, että on pakko laittaa tänne, vaikka tuskin siihen jaksan osallistuakaan.

Itselläkin on noita enkelipoikia, niin tämä haaste on todella koskettava ja ihana. Toivottavasti haasteeseen osallistuu mahdollisimman moni korttiaskartelija, ja pikkuiset vauvat ja heidän perheensä saisi sitä myötä vähän iloa ja onnea elämän jännittävään aikaan.


Christmas Special CardChallenge 2008

Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho- ja tarkkailuosastolla hoidetaan vuosittain yli tuhat vauvaa. Osa näistä pienokaisista viettää osastolla useita kuukausia kasvaen ja vahvistuen ennen kotiin pääsyä. Osastolla on tapana muistaa vauvoja "syntymäpäivinä", joita osastolla vietetään kuukauden välein. Tämänkertaisena haasteena olisikin tehdä kortti vauvalle. Enkeliaiheita tulisi välttää, koska tällaisella osastolla enkeleillä on valitettavasti hyvin erilainen merkitys. Vaikka kuinka toivomme suojelusenkeleitä jokaisen keskoskaapin ja vauvankopan viereen, poistuu osa pikkuisista oikeiksi enkeleiksi.

Lisähaaste: Halutessasi voit lähettää kortin suoraan osastolle, jolloin joku pikkuisista saa sen syntymäpäivänään. Korttinsa osastolle lähettäneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto. Laitathan kortin mukana yhteystietosi erillisellä lapulla niin palkinto voidaan lähettää voittajalle. Yllätyspalkinto arvotaan 9.1.2009. Tämän jälkeenkin kortteja voi vielä osastolle lähettää, mutta ne eivät osallistu yllätyspalkinnon arvontaan.

Kortit voi lähettää osoitteella:
Paula Majuri
TAYS, VTO/L05
PL 2000
33521 Tampere


Kiitos Paulalle, Jehkottarelle ja kaikille osallistujille!

Ei kommentteja: