lauantai 27. joulukuuta 2008

Juhlat on ohi ja arki alkaa

Niin on joulu juhlittu, ja arki alkaa pikkuhiljaa. Joulun aika oli väsymyksestä ja joulupaniikista huolimatta aivan ihana. Vietettiin sitä nyt ensimmäistä kertaa vähän isommalla porukalla, eli mukana oli myös toiseksi vanhimman tyttären brasilialainen poikaystävä. Joulupäivänä elokuvailtaa oli meillä viettämässä myös keskimmäisen tyttären iranilainen ystävä, joten joulumme oli melko monikansallinen ja virkistävä.

Pukki oli käynyt tuomassa ison kasan paketteja sillä aikaa, kun itse olimme käymässä poikamme ja isovanhempiemme haudoilla muutaman kymmenen kilometrin päässä "kotipaikkakunnallamme". Sen jälkeen tytärten kanssa joulupäivällisen laitettuamme, syötyämme ja syönnin jäljet siivottuamme kävimme lahjakasan kimppuun, ja siinä vierähtikin iso tovi.

Joulumuorin yllätyksen vaihdoimme itse Annitannin, eli Tanjan kanssa, ja toivottavasti pikku pakettini ilahdutti saajaansa, kuten hänen pakettinsa ilahdutti minua. Oma pakettini jäi kaikessa tohinassa kuvaamatta, mutta saamani ihanuudet olikin sitten pakko kuvata.
Paketti sisälsi aaaivan iiihanan valkean solmitun hartiahuivin, lämpöisen keltaisen torkkupeiton, kaksi kerää tumman lilaa Huopanen-lankaa, tuoksutuikkuja, jouluservettejä, sekä Muumi-tikkareita. Ja se ihanuus on nyt tässä näin.

Olin ilkeä, ja kun itseltä jäi Tanjalle lähettämäni paketti kuvaamatta, niin hänen blogissaan käydessään nappasin laittamani paketin kuvan tänne blogiini. Eli tällaiset lähti minulta Tanjalle: tekemäni siniturkoosi tiffany-enkeli, kaksi kerää lilaa Novitan Tango fania, suitsukepakkaus (keramiikka-alunen, ruusuisetsuitsukkeet ja lehtiruoto-koriste vaikkapa korttiin kiinnitettäväksi, ja jotakin keramiikkalehtiä), vaniljakyntilä, itsekoristeltu tikkuaski (ja moka, moka, pakko myöntää... kynttiläkin piti koristella tuolla samalla teemalla, mutta koristeet unohtui tuohon keittiön pöydälle *punastelee*), askartelupakkaus, josta saa maalailemalla tai servetein koristeltua pienen tuulikellon.
Toivottavasti siinä on jotakin oikein mieleistä, vaikkei niitä lehmiä nyt paketti mitenkään sivunnutkaan, kun tuo enkeli-teema tuli heti sotkemaan ajatukset.

Ei kommentteja: