sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Vielä jouluisia kortteja. Kalenterikuvista tehdyt.

Tässä isossa kortissa on kuusenoksilla koristeet ja kaunis auringonkehrä kultaa pakkastaivaan. Ihana sininen hämy löytyi kalenterikuvasta, jonka käytin pariin korttiin. Mieleiseni lopputulos jopa, ja aivan helpolla.

Kapeassa pakkaskortissa auringonkajo jää tähtinauhan alapuolelle taistelemaan paikastaan . Kaunis sininen hetki, joista itse pidän henkilököhtaisesti juuri rauhallisen sinen takia.

Näistä korttikuvista tuli ihanan rauhallisia sinenhämyn kortteja, joissa ihana sanoma, jonka voi jopa kuulla,kun on tarkkana,


Itsestä ihan siedettävä, jopa esillelaskettava versio lähetettävästä kortista, korteissa yleensä sisällä kuvio/kuultopaperi ja kuoren tarraa jäljitellen yhteneväiset jutut myös kortin sisällä. Ja jokaisessa kortissa on jouluruno, joka parhaiten käy saajalleen.

4 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Hienot kortit olet saanut aikaan. Todella onnistuneet.

TaijuS kirjoitti...

Kiitti, Anitta!
Olin välillä vaipua jo epätoivoon, eikä kaikista korteista tosiaankaan tullut omaa silmää miellyttäviä, mutta eipähän kuitenkaan tarvinnut ostaa kortteja.

AN kirjoitti...

Kauniita korttisi ovat ainakin minun mielestäni Ja blogisi muutenkin,kiiti kun kävit,näin löysin tänne! Tovottavasti onni suosii arvonnassa! Linkitän sinut myös!

TaijuS kirjoitti...

Kiitti AN:lle! Arpaonnea todella kaivataan, sillä sitä minulla ei ole ollut koskaan.