keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Arvontavoitto

Ihanaa, kohdalleni oli satunut elämäni ensimmäinen blogivoitto Eeppilän Helillä oli uuden vuoden kunniaksi blogiarvonta, osallistuin ja BANG, voitto sattuikin kohdalle!
Toinen osoitteeni on nykyisin täällä netissä, kun viimeaikoina on tullut todella paljon käytyä netissä ihailemassa kaikkia ihania kortteja, ja nettikauppojen sivuilla haaveilemassa niistä kaikista ihanuuksista. Enää en edes tunne pitäväni tätä vaisua blogiani ihan yksin, vaan olen niin onnessani, kun tänne on alkanut tulla kommentteja. Ja elämäni ensimmäinen blogiarvonnan voitto, sekin tuntuu niin mahtavalta! Sen tunnen olevan palkinto siitä, että minusta itsestä on tullut aktiivinen blogikommentoija.

Eilen illalla rohkaistuin tekemään myös elämäni ensimmäisen askartelutarviketilauksen Sinisiivestä. Tilasin kolme stanssattua 3D-arkkia, setin uusia papereita, gluedotseja, koholakan, strassi- ja helmitarroja, rullan kapeaa kaksipuoleista teippiä ja helmienkelipaketin.. Leimasimia en vieläkään raskinut tilata, vaikka niiden perään käynkin monta kertaa päivässä kuolaamassa eri nettikauppojen sivuilla.
Miten maltan odottaa tuota pakettia, ja arvontavoittoa... Apua!!!

5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Sinulla on jännää odotusta.

Niinhän se on kun itse kirjoitat saat usein vastauksia blogiisi.

Maaret kirjoitti...

Onnea blogivoittosi johdosta:) Odotas vaan, kun saat ekan paketin kotiin, seuraavaksi varmaan tilaat sitten niitä leimasimia, sanon tämän "kokemuksen" äänellä, naurua!
Ps. Yksi totuus vielä; 3d-kuvan voit käyttää vaan kerran, mutta leimasinta niin monta kuin haluat:)

TaijuS kirjoitti...

Kiva, että käytte täällä!

Ollaan tässä illan aikana spostailtu Helin kanssa siitä palkinnosta, ja muustakin.
Ja Sinisiivestäkin tuli lmoitus, että paketti sieltä lähtee jo huomenna. Nyt ihan oikeasti jänskättää, kun kaksi pakettia on tulossa. IIK!

Hihii, niinhän se on, Maaret tuon leimasin vs 3D:n kanssa. Itsekin huomasin, itseasiassa vasta tänään päivällä, että noihin kolmeen arkkiin meni sitten about puolet leimasimen hinnasta :)

eikku kirjoitti...

Vastavierailulla! Kiva blogi sinulla, täytyy piipahtaa toistekin.
Ja kauniita kortteja. Minäkin tänä syksynä 'hurahdin' korttiaskartelun maailmaan, mutta nimenomaan leimaillen. 3D-jutut on minulle taas ihan vieraita :)

Tarjuska kirjoitti...

Onnittelu Eeppilan arvontavoiton johdosta! Piti tulla ihan kurkkaamaan, että kuka täällä oleilee. :) Itsekin askartelen kortteja aika ajoittain. :)