lauantai 3. tammikuuta 2009

Surunvalitteluun


Tässä yksi tämänkin sarjan kortti, jonka tosin tein jo viime keväänä mieheni tädille hänen menetettyä puolisonsa.
Kortti on helmiäis-sininen, taitettu A4:nen. Kuvana lilasävyinen 3D, taustalla vaalealilaa kuitupaperia, hopeaääriviivalla kehystetty ja hopealla Lämmin Osanotto. Nauhan punoin hopeanvärisestä langasta ja tein päähän tupsut samasta langasta purkaen. Sisällä oleva paperi samaa vaaleanlilaa, tekstit tummansinisellä.
Tuli omastamielestäni peräti melko onnistunut osanotto.

6 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kaunis ja herkkä kortti, surunvalittelukortissa ei tarvitse paljon kaikenlaista olla.

Anski kirjoitti...

Yhdyn edelliseen, kaunis kortti.

TaijuS kirjoitti...

Kiitti paljon! Nämä kehut lämmittää aina mieltä.

Tämä oli oikeastaan helppo tehdä, vaikka tuntemattomalle ihmiselle (vaikka onkin miehen täti) tulikin. Ensimmäinen ajatus vain oli, että koruton ja tavallaan arvokas. Ja vaikka olen omien töiden suhteen ehkä jopa ylikriittinenkin, niin kerrankin onnistuin, jopa omasta mielestäkin.

selma kirjoitti...

Heippa

Löysin tänne tuolta tian sivuilta :) Kauniita kortteja sinullakin täällä. Minä tein myös surukortteja ja adresseja syksyllä, kun suru kulki läheltä. Aina niitäkin tarvitsee, vaikka ei varastoon teekkään.

Heli Matero kirjoitti...

Onneksi olkoon, sinä voitit arvonna. Laitatko minulle e-mailiste osoitteesi.

TaijuS kirjoitti...

Kiva, että blogiini löytää uusia ihmisiä. Kiitti, kun kävit kommentoimassa, Selma! Jokainen uusi kommentti on kuin palkinto, ja ne lämmittävät tosiaan sydäntä enemmän, kuin moni kokenut ja suosittu bloggaaja voi muistaakkaan.

Tosin toinen kommentti oli myös mahtava, kerrankin onnisti. Olen voittanyt ihan ensimmäistä kertaa blogimaailmassa, mahtavaa!