perjantai 23. tammikuuta 2009

Uusimmat kortit

Ekana 3D-CD-kortti, josta puuttuu toivotukset, koska en omista ystävälle-leimaa, eikä minulla ole niitä edes ääriviivatarroina. Kortti vaalea lila, kulmassa pienet yksinkertaiset paperikukat (mietin vielä, että lisäänkö niihin kukkiin toiset kerrokset), joiden keskellä ja muissa kulmissa anilliinit helmet. Kukat, kukka-taustapaperit ja leimakuvat ovat taannoin Heliltä saaduista blogivoitoista - ihania!

Seuraavat kolme korttia on helmiäispohjille tehdyt, uusilla Inktenseillä väritellyt leimakuvat. Koristeina nauhaa, kukkia ja helmiä. Livenä nuo väritykset ovat kyllä paljon paremman näköisiä, mutta silti mietin pitäisikö niitä vielä koettaa varjostella ja parannella vielä.

9 kommenttia:

tia kirjoitti...

Kivoja erilaisia kortteja olet ahkeroinut.

Anonyymi kirjoitti...

Korttien kivuudesta tiedä, eikä ahkeroinnistakaan taas oikein voi puhua. Kovin on hiljaista korttisarallakin, kun täällä masennuksen syövereissä taas madellaan...
Mutta joaspa se taas tästä...

He hee, ei tämä hyväksy minua kirjoittajaksi, mutta kirjoittajana edelleen itse TaijuS

Anonyymi kirjoitti...

Eilen tuli tehtyä keikka paikalliseen keskussairaalaankin, menomatka ambulanssilla ja muutamien kokeiden ja ambulanssihenkilökunnan, hoitajan ja lääkärin jututusten jälkeen, ja paniikkikohtauksen viimein lauetessa sain sitten luvan lähteä taksilla kotiin, eikä tarvinnut osastolle mennä. Vaikka sekin päätös jäi sitten lopputingassa itseni päätettäväksi, menenkö osastolle muutamaksi päiväksi lepäämään, vai lähdenkö kotiin.

Lääkäri sitten hoiteli, että mielenterveysyksikkö ottaa tilanteeni kiireelliseen tutkintaan lääkityksen uudelleen rukkaamiseksi heti alkuviikosta, ja omalääkäri sitten tarkistaa osastoseurannan tarpeellisuudesta. Minulla kun on vielä erittäin paha lääkeaineallergia, niin lääketestauksia eivät kovin mielellään ihan huvin vuoksi minulla ala tekemään. Onpa muutaman kerran käynyt niinkin, että lääke on ollut vääränlainen, ja sitten ollaan menty pillit päällä sairaalaan lääkittäväksi anaflyktisen sokin takia. Se ei ole itselle, perheelle, eikä oikein hoitavalle henkilökunnallekaan mikään toivetilanne...
Nyt on pää Diapamin syömisestä pikkasen sekaisin ja viikkojen vähänlainen uni sekottaa päätä unilääkkeen kanssa entisestäänkin, joten taidan alkaa painua untenmaille.

Toivottavasti huomenna on jo parempi päivä! Vaikka aamupäivän hammaslääkärissä käynti ei tietysti jännittyneelle ololle kovin hyvää tietysti taas tee...

Eikku kirjoitti...

Nättejä kortteja! Jäin miettimään, pitäisikö itsellekin ostaa nuo Inktense-värit...onko ne susta hyvät? Käytätkö siveltimen ja veden kanssa? Väritätkö lisää 'kerros kerrokselta' vai kerralla valmiiksi? Heh, tulee paljon kysymyksiä!
Itsellä on kuivapastellit eniten käytössä, sitten muutama promarkerin tussi, joista tykkään kans. Vesiväritussit (en muista nimeä) on jääneet lähes käyttämättä...

Heli Matero kirjoitti...

Todella kivat kortit olet tehnyt. Tsemppiä sinne jaksamineen!

TaijuS kirjoitti...

Eikku; Inktencet on aikas ihania, vaikken niitä ole vielä kovin paljoa käyttänytkään. Ovat vastaavat, kuin vesivärikynät, mutta väripigmentiltään voimakkaammat. Ja tästä isosta 72 kpl:en setistäkin puuttuu kokonaan ne hempeät vauvavärit, joten niitä vesivärikyniä siihen rinnalle kaipaan. Onneksi niitä 12 kpl:en setti on, samoin ihan hyviä vesivärejä (onkohan siinä pakkauksessa jotakin 48 väriä+valkoinen tuubiväri, joten enköhän näin vähillä värittämisillä näillä pärjää, toistaiseksi).
Käytin veden ja ihan tavallisen pensselin kanssa. Säiliöpensseli on ostoslistalla, ja öljyäkin näihin väreihin kuulema kannattaisi kokeilla.
Suurimman osan olen väritellyt ihan vain kerralla niin, että jo kynällä olen värittänyt "varjostus kohdat" voimakkaammin, ja pensselillä sitten levitellyt keskeltä reunoille päin. Ihan parissa kuvassa (jota siis on tuolla irrallaan pino väritettyinä) olen varjostanut väritystä vielä tummemmalla sävyllä.
Minulla on yksi pakkaus ProMarkereita, joita olen näissä myös osittain käyttänyt, mm ihon värityksiin, ja "pohjamaalaukseen". Osan kuvista olen värittänyt osittain Markereilla ja varjostukset tehnyt sitten Inktenseillä, ja hyvin sellainen systeemi toimii. Markerit vaatii kyllä näköjään opettelua, enkä eka kokeilun lälkeen niistä edes pitänyt, mutta onneksi niitäkin sitten kokeilin uudelleen.
Ja muuten, kiva, että multakin kysellään jotakin. Mieluusti vastaan, jos vain osaan!

Heli; Kiitos, kiitos! Nyt ei oikein ole kortteilukaan maistunut, kun tuntuu tosi hankala jakso olevan. Tiistaina aloitan alkuun kahtena päivänä viikossa (myöhemmin ehkä useamminkin) lasityöt, ja muutakin askartelua tuolla Ryhmätalolla, joten jospa se siitä mielikin virkistyisi.

Aija kirjoitti...

Ihanan raikkaita kortteja. Kiva katsella kun olet ahkeroinut oikein läjäpäin :) Oranssi on minun yksi lemppariväreistäni, jostain syystä en ole sitä kovin paljon saanut kortteihini asti.

TaijuS kirjoitti...

Kiitti Aija! Oranssi on jostain syystä minulle uksi lemppariväri, ja siitä on melko helppo tehdä korttejakin. Ehkä ne käyvät enemmän lapsille, mutta ihana väri silti!

binkkityttö kirjoitti...

tosi hienoja kortteja minustakin.