perjantai 23. tammikuuta 2009

Korttipäivitystä

Vihdoin sain kuvattua nuo uusimmat korttini. Olen kuvannut kortit aina iltapimeällä, niin ajattelin kokeilla, että miten väreihin vaikuttaa, jos ne kuvaisikin päivänvalon aikaan. No enpä koko viikolla muistanut kortteja ennen kuin pimeällä. Se muisti, se muisti... Nyt sitten piti kuvata ne, vaikkei tämä päivä paljon valjennutkaan, kun oli niin lumisateista koko päivän. Kuvat siis on kuitenkin otettu valot päällä ja salamavalolla, mut ei voi mitään... Saa noista nyt ainakin jonkinlaisten käsityksen millaisia ne ovat.

Kaksi ensimmäistä korttia on viimekesältä. Tuo vaalea on hahmotelma keskimmäisen tyttären rippikutsuksi, tehty vain tavalliselle persikansävyiselle korttipohjalle.
Keskimmäinen on sitten testaus varsinaisesta kutsukortista, johon tuli vaaleanvihreälle helmiäispohjalle hopealla embossatut iso ruusu, sekä teksti "Kutsu". Sisällä kolmiomainen tasku kuultavasta vellumista jossa hennosti hopeisia pieniä varrellisia ruusuja. Pieni tarina vaellusriparista, kutsu ja ajo-ohjeet printattuna vaaleanvihreälle kopiopaperille, jonka taitoin siihen taskuun.
Viimeinen kortti on tehtu teippaamalla revitty hennon vaaleanpunertava mulberipaperipala vaaleanpunaiselle paperille, joka sitten kiinnitetty helmiäiskorttipohjaan. Kuvat ovat vain ääriviivatarraa ja kulmassa kolme helmeä.

1 kommentti:

binkkityttö kirjoitti...

Tuossa onkinhienoja kortteja vähän vanhemmille .Hyvin yksin kertaisia ja nättejä.