maanantai 19. tammikuuta 2009

Väritystä ja korttientekoa tarvikevalkkauksen välillä

Tuli tuossa lauantai-iltana vähän maalailta inktenseillä. Jotenkin niihin kovasti kaipaan vauvanvaaleita-sävyjä, mutta eihan mikään taida olla täydellistä. Täytyy lisäksi hankkia kunnon vesivärikyniä, josko ei ihan tuollaista 72-pakkausta sentään... Lisäksi Miijjan ohjeen mukaan kokeilin pohjustella leimakuvia ProMarkereilla, ja kyllä niihin vähän tutumaa jo sainkin. En taida sittenkään laittaa niitä myyntilistalle...
Koholakka on noista uusista tuttavuuksista se suosikki, mutta senkin käyttö voisi olla huomattavasti monipuolisempaa, kun sen vain opettelisi.
Ehkäpä huomenna kuvailen noita viikonlopu aikaan valmistuneita korttejani, ja saan laitettua niitä tänne, niin saate antaa tuomionne...

8 kommenttia:

Sassa kirjoitti...

Kiitos linkistä kynttilöihin:)
Sinulla onkin tosi kauniita kortteja täällä :)

tia kirjoitti...

Värityksestä, oletko ajatellut hankkia vesikynää, sellaista kapeakärkistä sillä saa hyvin kun ottaa värikynästä väriä jä maalaa kuvaan.

Purppura1/Mirva kirjoitti...

Kiitos linkeistä.
Ne oli tosi upeita! VAU!
Täytyykin kokeilla valokuvista!

TaijuS kirjoitti...

Tia, hankkisin sellaisen, mutta täältä Kajaanissa ei ole sellaista missään myynnissä. Olen tilannut netistä vain kerran, ja siihen tilaukseen en sitä sailiöpensseliä muistanut laittaa.

sirpaliina kirjoitti...

Oikein hyvin on onnistuneet inktense väritykset.

sirpaliina kirjoitti...

Oikein hyvin on onnistuneet inktense väritykset.

Tassutaapero kirjoitti...

Kurkistapa joskus, jos Oulussa piipahdat, tuolta Suomalaisesta niitä 72-pakkauksisia vesivärikyniä. Ne nimittäin joskus ovat jopa halvempia siellä (!) kuin puolta pienemmät 36-pakkukset! Itse olen omani ostanut Suomalaisesta hintaan 34,50. Eli ei paha hinta mielestäni noista kynistä, jotka sitten kuitenkin kestävät iäisyyden!

Minäkin olen kokeiluvaiheessa näiden väritysten kanssa, tosin kuvani eivät vielä noin eläviltä ja hienoilta näytä kuin sinun omasi. Hienoa työtä olet tehnyt:)

TaijuS kirjoitti...

Sirpaliina ja Tassutaapero; Kiitti!! Nyt on värityksetkin jääneet tämän masennuksen kanssa taistellessa. Ihan jotakin pientä olen välillä saanut kynillä väriteltyä, mutta vedellä läträämisen olen suosiolla jättänyt parempaan ajanjaksoon.