torstai 5. helmikuuta 2009

Leimasin ostoksia

Tilasin Marjuskalta muutamia leimasimia, ja oliki tosi pikainen toimitus, sillä leimasimet kotiutuivat minulle jo tänään! Tuhannet kiitokset Marjalle!
Nyt minulla on kolme uutta Magnolian leimasinta, ja ensimmäiset omat joululeimasimet, eli kaksi leimasinta ensi jouluksi, olikohan ne Sugar Nellietä.. Yllärinä oli pari suloista pikkuleimasinta, mansikka ja pilvenhattara. Kuvaan lähetyksen sitten päivänvalolla, niin saan niistä paremman kuvan tänne.
Muutenkin pitäisi alkaa kuvata leimasimet uudelleen, kun niitä on tullut joitakin hankittua edellisen kuvauksen jälkeen.

Sain myös isännältä lohdutukseksi uusimman Cardmaking-lehden, jonka mukana oli monta ihanaa leimasinta. Mies aloittaa kurssin maanantaina, ja arvasi ihan oikein, että minulla olisi paha mieli päiviksi yksinjäämisestä, niinpä hän ilahdutti minua tuollaisella lahjuksella. Ihana mies!

Vaikka sen verran muutosta on minunkin viikkoihin tullut, että tuon isännän kahden kuukauden kurssin ajan olen viikolla joka päivä siellä Ryhmätalolla touhuamassa. Sen verran huonosti on mennyt tämän masennukseni kanssa, niin lääkäri ottikin minut yllättäen jututettavaksi, muutti ensihätään vähän lääkitystä ja määräsi minut käymään "talolla" ma-pe, ettei tarvitse jäädä yksin kotiin koko päiväksi. Uudelleen masennustilannetta katsotaan kyllä vielä kahden viikon päästä.

Tiistaina ja eilen keskustelujen lomassa aloittelin useampiakin lasitöitä. Useampia siksi, kun siellä on vain yhdet laitteet (omiani en siellä viitsi alkaa raahata mukana, vaikka sekin olisi mahdollista), joten siellä joutuisi jonottamaan sekä koneleikkaukseen, hiontaan, että kolvaukseen. Nyt työnalla on pari erilaista tiffanysydäntä tyttären ystäville ystävänpäivälahjaksi, ystävän tilaama pikkuinen tiffanyenkeli, sekä itselle kissankellot-sulatustyö.
Näiden leikkaamiseen käytin ihan ensimmäistä kertaa hiomakoneeseen asennettavaa lasileikkuria. Hidas, mutta muuten melkoisen kätevä kapistus.
Laittelen sitten myöhemmin tänne kuvia niistä lasitöistäkin, kunhan vain työt valmistuvat. Vanhoja töitäni olen osan kuvannut, muutama taitaa löytyä ihan Photophuketistakin, mutta suurin osa on kyllä kokonaan kuvaamatta. Osasta kuvia ei edes saa, kun ovat lähteneet lahjoiksi, pääasiassa tytärten kavereille.

5 kommenttia:

askartelukirppiksen täti kirjoitti...

Hei!
Kiitos kommentista ja positiivisesta palautteesta. Vastasin kysymykseesi blogin kysymyksiä ja vastauksia -postaukseen.

Miia kirjoitti...

Hei taijus!

Kiva kun vierailit blogissani. Tulimpa katselemaan sivujasi, vaikka olenhan täällä käynyt aiemminkin. Minullekin askartelu on arjen selviytymiskeino sairauksien ja terveyden välimaastossa liikkuessa. Itsekin olen vasta tutustunut leimasimeen, mutta annan itselleni viimein "luvan" hurahtaa niihinkin jos siltä tuntuu :) Voishan sitä olla huonompiakin innostuksen kohteita -kalliimpiakin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihanaa, löysin tänne uudestaan. Täällä kun oli tuo mahtavan pitkä linkkilista haasteista. :)
Liityn hetimmiten blogisi lukijoihin, sen verran kaikkea mukavaa ja ihania kortteja täällä on.

TaijuS kirjoitti...

Kiitti vastavierailuistanne ja rohkaisevista ja kivoista kommenteista. Ne ovat aina niin mukavia luettavia! Vierailen teidän(kin) luonanne tosi ahkeraan, kun täällä blogimaailmassa nykyisin lähes elelen ;)

Kirsi-Marja kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, ihan tässä punastuu. Kivalta näyttää täälläkin!!!