torstai 19. maaliskuuta 2009

Edelleen täällä osastolla... :(

Sairaalassa edelleen ja seuraava hoitoneuvotelu on vasta 2.4. Uusia lääkkeitä on aloitettu, vanha poistettu ja muiden annostuksia muutettu, niin täällä vierähtää varman useampikin hetki... Onneksi pääsen täältä kotilomille milloin vain jaksan (tapella tapella isojen tyttöjen kans...).

Onneksi vähintään kerran viikossa on tunnin verran askartelua halukkaille, ja sellainenhan tietenkin olen ollut... Aloitettuna on pääsiäisliina - ompelu vain on ehtävä sitten joskus kotona), ja tekeillä on neulahuovutusmuna, pääsiäiseksi tietenkin.

Jatkossa minulla on mahdollisuus päästä takaisin sinne Ryhmätalolle ainakin silloin tällöin, mutta ärsyttää jo etukäteen kulkeminen, kun paikka on aivan täysin toisella puolen kaupunkia, eli varmaan 10 km:n päässä (ehkä ihan vähän liioiteltune, muttei ainakaan paljon..). Täytyy varmaan turvautua bussiin (jos osaan, aina kun omalla autolla olen tottunut kulkemaan. Eikä täältä mokomasta mene edes suoraa bussilinjaa sinne, vaan on vaihdettava autoakin välillä kumpaankin suuntaan kulkiessa).

Tällaista tällä kertaa, ja ihanan keväisiä terkkuja kaikille täällä kävijöille!

2 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Jaksamista.
Toivottavasti uudet lääkitykset tuovat parannusta oloosi.

tia kirjoitti...

Mukavaa kuulla sinusta ja pikkuhiljaa eteenpäin, jaksamista ja kesän odotuksin.