keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Edelleen vaan sairaalassa

Mieli on maassa, mutta parempaan päin kai tässä pitäisi olla menossa. Nukkunut olen varmaan parin kuukauden rästit, ja silti välillä väsyttää ihan kamalasti, että saaattaa parikin päivää mennä ihan nukkuessa, öiden lisäksi.

Ilmat on olleet ihania. Nytkin kävin lenkillä-suklaata ostamassa ;) Eikö se suklaa just ole se joka nostaa mielialaa..? Onhan?!

Pääsiäisenä vietän pitkän loman kotona lasten ja ukkokullan kanssa. Toivotaan vain, että huomenna uusimman lääkkeen nosto ei sitten kotona tuota ongelmia. Nyt vain odotan huomista kotiin pääsyä ja sen jälkeen saankin olla kotona kuulema mahdollisimman paljon, viikollakin päiviä ja öitä. Ihanaa!! Edelleen tulrn varmaan pitkäänkin pysymään sairaalan kirjoissa, kun tuo lääkkeannosten nosto vie aikaa. Toista lääkettä nostetaan joka toineen viikko, toista vain joka kolmas, ja sen lääkeallergiani takia niin pieninä annoksina, että hoitovasteen saamiseen kuluu todellakin aikaa.

Mutta eiköhän tämä pikkuhiljaa tästä... Toivottavasti!!!

Ja kiitos kommenteista, kirjoitelkaa toki enemmänkin, vaikka itse jaksan niin harvoin tässä netin ääressä käydäkään. Mutta onpahan sitten ainakin lukemista, mun näytön ääreen sitten istahtaa.

Oikein iloista pääsiäistä kaikille!!

5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Ihanaa kuulla, että voit paremmin ja pääset kotiinkin käymään, siitä se sitten kesään mennessä jo on pitkällä toipuminen.
Hyvää pääsiäistä koko perheelle.

Anitta kirjoitti...

Hyvää kevään tuloa ja valoisuutta elämäänkin!

amma kirjoitti...

tsemppiä sinulle!

tia kirjoitti...

Hyvää kevättä sinulle, toivottavasti vointisi menee parempaan suuntaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, miten sinulla menee?

Tulin kertomaan, että nyt on menossa nimienkeräys fibromyalgian tunnustamiseksi Euroopassa. Vetoomuksen voi allekirjoittaa:
http://www.reumaliitto.fi/sivut/etusivu/
(oikea ylänurkka)
tai suoraan
http://www.enfa-europe.eu/indexpet.php

Voimia ja halaus :)
T: Fibromyalgikko