perjantai 30. lokakuuta 2009

Täällä ollaan

Perjantai-ilta ja minä taas surffailemassa ;)

Viikon aikana on joitakin 3D-kortteja tullut värkättyä, mutta hyviä niistä ei tullut.
Mikähän lie, kun inspis puuttuu kokonaan ja korteista tulee tosiaan vähemmän loistavia. Oiskohan syy siinä, kun kaikki vermeet ei ole täällä paikanpäällä..?

Sama juttu on lasitöiden kans, ettei mikään tahdo onnistua, eikä työn tekeminen meinaa edistyä ollenkaan. Viimeisin työ on keskikokoinen enkeli tyttärelle ja tuikkukippo syksyn pimeisiin iltoihin. Teon alla olisi talvinen oksa. Malli näyttää niin yksinkertaiselta, mutta ei,ei meinaa onnistua. Pitää ensi viikolla ottaa käyttöön lasisaha, jos sitten onnistuis paremmin. Onnistuin halkaisemaan 3-4 palaa, joihin nyt täytyy laittaa uudet palat, joissa "raidat" tulee väkisin väärin. Se on taas sitä minun kriittisyyttäni, mutta ei voi mitään.

Mutta nyt hetki Salkkareiden parissa ja sitten jatkan surffailua suosikkiblogeissani, ja vähän muuallakin.

4 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Mulla taas ilta rauhoittuu nyt vasta. Iltapäivällä tuli ensimmäiset siilinhakijat ja tunti sitten lähti viimeiset. Äsken sain ruuat lopuille siileille ja nyt syön vähän itsekin.
Joulukorttien teko odottaa, mutta parin viikon päästä tulee lapsenlapsi yökylään ja silloin ehkä tehdään kortteja yhdessä.

tia kirjoitti...

Ei sitä aina onnistu ja ole fiilistä, sitä on vain odotettava muuten tulee sutta ja sekundaa kuten meillä on tapana sanoa. Teet vaikka pikkuhiljaa, itselläni on joulukorttien teko auttamattomasti myöhässä, osaksi matskujen saannin vaikeuden takia ja toiseksi ei ole ollut sitä inspistä. Odotetaan jospa se tulla tupsahtaisi jostain, hyvää viikonloppua sinulle.

Kiti kirjoitti...

Heips. Kiva kun kuitenkin jaksat kirjoitella ja olla langoilla vaikka ei muu touhu sitten sujuisi. Sulla on tosi nätti blogi ja ihastuttavia kortteja.

pipertäjä kirjoitti...

Kiitos kauniista kommentistasi blogissani. Kauniita kortteja on käsistäsi syntynyt,toivottavasti inspis palaa pian! :)