maanantai 21. joulukuuta 2009

Joululauluja

Käytiin eilen kahden keskimmäisen tyttären ja vävytekeleen kanssa keskustan pääkirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja. Väkeä oli todella paljon, lopuksi ilmoittivat määrääksi 1350 henkeä! Kaikki varatuolit oli käytössä, osa istui alttarin portailla ja osa ei mahtunut ollenkaan istumaan.
Olin jo tiistaina käynyt joen pohjoispuolen kirkossa yhdessä Ryhmätalon ja osaston porukoiden kanssa laulamassa laulut, mutta on siellä pääkirkossa erilainen, juhlallinen tunnelma.

Joulutohina on jo takana, kerrankin on kaikki jutut ajoissa tehtynä. Kuusikin on parvekkeella valoisana ja koristeltuna ja täällä sisälläkin tuoksuu ihan joulu - ihanaa!
Nuorimmat tulevat tänne äidin luo jouluksi, kunhan vain koulut loppuvat huomenna. Keskimmäisellä olisi koulua vielä aatonaattona, mutta ei aikonut kahden tunnin takia jäädä Kuopioon, vaan tulee huomeniltana kotiin.
Toiseksi vanhin tyttö tulee vävytekeleen kanssa myös aatoksi tänne ja varmaan "kohta ex-mieskin" tulee tänne viettämään joulua,joten tiivistä, lämmintä tunnelmaa riittää täällä pienessä asunnossa.

Ei kommentteja: