sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Syyskuu 2010

Tuo edellä kirjoittamani tavaraepisodi käytiin siis syyskuun ensimmäisenä päivänä, kun viimeinen päivä minun piti ne tavarat saada, mutta en siis saanut, mutta sitten isä sai kun saikin ne exän tekemän töppäyksen takia.
Isä sai siis taulu-tv:n, tallentavan digiboxin, digi järjestelmäkameran, isot stereot, himmennettävän jalkalampun, ompelukoneen, lasityövälineistäni ja kortteilutavaroistani osan, enkelikokoelman, jota olen kerännyt 15v, eli Jesse-poikani kuolemasta lähtien.

Elokuun loppu ja syyskuun alku meni siis Kajaanissa. Tyttäret olivat kahtena viikonloppuna luonani ja käytiin Seppälän maalaismarkkinoilla, sekä lasten poliisipäivillä kaupungissa. Vietettiin kotona elokuvapäivää ja touhuttiin kaikenlaista.
Itsellä oli lääkäriä, hammaslääkäriä ja lastenvalvojalla käynti maanantaina 6.9. Se kuitenkin meni ihan pieleen, niin kuin arvelinkin, olihan kyse lasten tapaamisista. Ei exän kanssa enää pääse mistään sopimukseen...

Maanantai-iltana 6. päivä olin kuitenkin taas takaisin Turussa.
Tiistaina oli taas Turun puolessa lastenvalvojalla käynti, mutta siellä ei mitään uutta tullut esille.
Tiistaina käytiin myös Karin kaverin, Ollin, luona ja siellä tapasin eka kertaa Ollin ja Pirren, lapset Ronin, Ronjan ja Lillin, sekä Ollin vanhemmat, jotka siellä olivat käymässä.

Sunnuntaina mentiin Maskuun kissanvahdiksi, kun Viivi ja Rane olivat Torniossa käymässä. Siellä oli vain vahdin vaihto, kun Sari ja Henna lähtivät kotiinsa sieltä hetken kuulumisia vaihdettuamme.
Maanantaina(kin) satoi vettä ja kun muutakaan tekemistä ei ollut, ajeltiin Nousiaisissa mutka ostamassa munkkilasta Piispanmunkkeja; Karille perinteinen ja itselle kinuskikuorrutteinen, nam ja pasteijoita.
Tiistaina käytiin Karin isän luona ja hoidettiin asioita kaupugilla. Käytiin samalla katsomassa yhtä myynnissä olevaa grillikioskia Paraisilla. Illasta sitten tultiin kotiin Aunelaan, kun Maskun väkikin oli jo tulossa reissusta takaisin kotiin.
Torstaina käytiin välittäjän luona juttelemassa siitä Paraisten grillistä. Sitten käytiin taas Karin isän luona, ja sieltä ajettiin suoraan Maskuun ja "omppuvarkaisiin" Karin äidin luo.

Perjantaina kävi Johanna kahvilla ja siinä poristessa menikin hyvin muutama tunti ja Janikin ehti tulla koulusta meille. Jani oli siis isällään viikonlopun. Tällä kertaa valmistin minä ruokaa, lauantaina tein spagettia ja jauhelihakastiketta ja sunnuntaina perunamuusia, kalapuikkoja ja kananmunia, ja kaikki kelpasi hyvin, vaikka ruuat olikin minun tekemiä...;)
Sunnuntaina Jani lähti ja me käveltiin kaupassa. Koko viikonlopun satoi vettä enemmän tai vähemmän.

Maanantaina käytiin Potkurissa ja saatiin paljon hyvää tietoa yrityksen perustamisesta. Kaupungista tullessa sitten ajettiin taas Maskun omppupuita verottamassa sadostaan...
Tämä tiistai on mennyt ihan sadetta pitäessä kotona ja Hannu kävi kans sopivasti, kun Kari teki ihania suklaamuffinsseja, mmmm.....

Perjantaina 24. päivä lähdin taas Kajaaniin ja Minttikin lähti Kuopiosta samaan junaan. Johannankin hain sitten Kämppätieltä ja tyttö oli leiponut kaverinsa kans omenapiirakkaa, josta saatiin Mintin kans maistipalat.
Sunnuntaina käytiin Jonnan kans uimassa uimahallissa ja illalla sitten vein tytön taas takaisin isälleen.

Maanantaina ja keskiviikkona olin taas sitten Ryhmätalolla ja tein pieniä tiffanyenkeleitä.

Joku päivä minulle tuli kirje Craftikalta, ja kirjeessä oli kasa 3D-kuvia, valmiiksi stanssattuina, ääriviiva-jouluntoivotuksia ja leimasinpakkaus, iki-ihania siilileimasimia, jotka käyvät onnittelukortteihin ja osa joulukortteihinkin.
Iltaisin katsoin vain telkkaria ja tein muutamia joulukortteja valmiiksi joulua varten.

6 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Kiitos vierailustasi blogissani :) Viestit aina piristävät kummasti!

Paljon voimia sinulle ja auringon säteitä syksyyn :)

Susa kirjoitti...

*Voimahalit*

Minä olin jo laskeskellut sinun olevan Knissa viikonloppuna, muttet taidakaan olla... Meillä olis tapaaminen lauantaina marttalassa ;)winkwink

TaijuS kirjoitti...

Kiitokset molemmille vierailusta blogissa.
Susa; Tulen kyllä Kniin perjantai-iltana, mutta tytöt ovat minulla viikonlopun, enkä taitaisi ehtiä laittaa kortteilukamojani lähtökuntoon, ikävä kyllä!

minde kirjoitti...

Kiitos myös blogivierailusta! Jäin lueskelemaan sun "päiväkirjaa"...onnea kihloista ja myötätuulta elämään :)

tia kirjoitti...

Sinulle on tapahtunut paljon ja onnea kihlauksen johdosta.

TaijuS kirjoitti...

Kiitos, Minde ja Tia, molemmille onnitteluista!! Ja hyvää syksyä kaikille!!