sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Lokakuu 2010

Perjantaina 1. lokakuuta olikin sitten viimeinen hammaslääkäri ja illasta hain taas Jonnan luokseni. Tytöllä on kamala leipomisinto, niinpä tyttö leipoi perjantai-ltana, lauantaina sekä aamulla, että illalla, sunnuntai-aamuna ja vielä illalla pyöräytti mokkapalat Karille Turkuun viemisiksi. Tulleneeko tästä tytöstä leipuri vai kokki...?

Aikaisin maanantaiaamuna lähdin taas kohti Turkua. Kari oli minua siellä asemalla vastassa ja sitten ajettiinkin Karin isää tervehtimään. Turkuun oli tullut Lumikellolta iso kasa valmiiksi stanssattuja 3D-kuvia ja ääriviivatarroja. Osan niistä laitoin kuitenkin takaisin, kun olivat sellaisia, joista en sitten tykännytkään.
Tiistain olin yksin kotona, kun Kari oli päivän Tyksissä taas operoitavana. Itse en saanut aikaseksi yhtään mitään, tai tiskikoneen tyhjensin ja illalla värkkäsin valmiiksi stanssatuista 3D-jutuista 9 valmista kuvaa. Muuten ei vain ollut mitään kortteiluvälineitä mukana, niin en saanut korteiksi tehtyä niitä. Sitten olin vaan koneella ja katsoin tv:ta, koska Karin piti jäädä sairaalaan yön ajaksi tarkkailtavaksi.

Keskiviikkona Kari pääsi sairaalasta ja käytiin Sinooperista ostamassa korttipohjia ja nauhoja ja mukaan tarttui tarjouksessa ollut pakkaus Tildan malliston joulupapereita. Kävästiin myös Tiimarissa ostamassa neliökorttipohjia ja -kirjekuoria. Illalla tein joulukortteja parikymmentä ja kokosin valmiiksi 3D-kuvia seuraavaa päivää varten.
Torstaina kävästiin Maskussa hautuumaalla, pankissa asioilla ja Karin äidin luona kahvilla. Palatessa käytiin vaihtamassa Sinooperissa korttipohjat, jotka edellispäivänä olin ottanut epähuomiossa yksiosaisina, vaikka kaksiosaisiahan minä tietysti tarvitsin.
Illalla tein vielä yhden tarviketilauksen Paperinauhalta. Tilasin pari jouluista ja yhden pojille sopivan Peter Pan- 3D-kuva-arkin helmi- ja jalokivitarroja, akryylipalikan,joulutähti-kangaskukkia ja lehdet, pari leimasinta ja tekstileimasetin, vesisäiliösiveltimen, metallikoristeita erilaisia, sekä kukkien keskuksia muovisina ja välihelminä.

Perjantaina oli taas Potkurissa käynti, ja se olikin sitten antoisa parituntinen. Potkurista käveltiin sitten leivoslimsoille ja sitten Presento-askartelutarvikeliikkeeseen, josta ostin lisää 3D-kuvia, joulupapereita ja tarratimantteja, sekä lumihiutaleita joulukortteja varten.
Kolmannenkin kerran piti vielä käydä Sinooperissa, ostamassa korttipohjia vielä lisää, koska samanlaisia ei Preesentosta löytynyt. Ilta ja osa yötäkin meni sitten lisää joulukortteja tehdessä ja sainkin niitä kahden päivän aikana aikaan yhteensä 59 kpl!! Kajaanissa niitä on vielä 14 lisää, joten tämän vuoden joulukorttisaldo on sitten jo täynnä ja osa jää vielä joko ensivuoteen tai lasten kavereille ja opettajille. Siinä tapauksessa sitten teen niitä vielä lisääkin jonkin verran, että kaikille tyttöjen kavereille riittää kans.
Perjantaina ei tehtykään mitään erityistä, vaan koristelin muutaman kortin ääriviivatarroilla ja "timanteilla", ja siivosin keittiöstä, jonka pöydän Kari oli antanut minulle askartelupaikakseni, jälkeni ja tarkastin samalla tarvikevarastoni.

Lauantaina ajettiin Maskuun taas omppuvarkaisiin ja sieltä sitten lähdettiin kiireellä, kun Karin exän sukulaispoika, Samuli, soitti Karilta kyytiä. Niin sitten kävästiin Turussa hakemassa Samppa ja vietiin poika kotiinsa, ja käytiin kahvilla Hannan luona Pöytyällä.
Sunnuntaina käytiin taas Maskussa Karin kotona, haettiin omenoita ja käytiin kahvilla. Viivi oli ostanut minullekkin oman nimimukin, niin kuin kaikilla muillakin siellä on. Kiitos Viivi! Tapasin siellä myös Karin velipuolen, Pasinkin, ensimmäistä kertaa.
Iltapäivällä tein muutaman onnittelukortin ja Tanja ja Oona tuli viettämään iltaa meidän kanssa.

3 kommenttia:

Lumituulia kirjoitti...

Kiitos vierailuistasi ja kommentaista blogissani. Lämpimiä syksyisiä askarteluhetkiä sinulle!

Kiti kirjoitti...

Heippa ja kiva kun osallistuit Kirsikkalehdon namukisaan :)
Jos kaipaat vinkkejä kuvien linkittämiseen niin voin jelppiä.

TaijuS kirjoitti...

Kiitti vierailuista Kiti ja Lumituulia!
Kiti, vinkit on tällaiselle tumpelolle tietsikan käyttäjälle tosi tervetulleita. Kiitos paljon, jos tosiaan viitsit jelppiä minua!