lauantai 6. marraskuuta 2010

Kortteja, vanhoja ja vielä vanhempia










Tässä taas muutama vanhempi kortti. Kaikkia en tosiaan jaksa laittaa esille, eivätkä ole edes julkaisemisen arvoisia. Tulipahan tässä muutama korttikuva julkaistua...
Alimpana taittokortti ennen taittokorttivillitystä.

21 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Todella kauniita kortteja ... kiva että nyt laitoit ne meille esille ilahduttamaan. Tuo talitintti on suosikkini ja sydän myös puhuttelee :)

Ansku kirjoitti...

Kylläpäs olitkin laittanut paljon kaikkea ihanaa ja kaunista tänne!!!Upeita kortteja ja vielä upeampia lasitöitä!Minäkin olen niitä joskus väsännyt ja kaikki värkit olis tallessa niiden tekemistä varten,mutten vaan ole nyt saanut aikaiseksi.Kova työhän noissa tiffanytöissä on,mutta ovat kyllä vaivan arvoisia.Tuota sulatustekniikkaa en ole koskaan koittanut..kivan näköistä saa silläkin näköjään.
Pakko vielä sanoa,että blogipohjasi on aivan hurmaavan ihana,niin meille enkelilasten äideille sopiva:)Kiitos kun olet vieraillut blogissani ja jaksanut kommenttiakin jättää!Minäkin tallennan sinun blogisi blogilistalleni.

Miiu kirjoitti...

Hienoja kortteja, mä en ole koskaan tuollaista taittokorttia tehnyt-taidan olla niin laiska etten jaksa siihen ryhtyä ;) Ja tiffanytyöt ovat mahtavia! Erityiset suosikit ovat Peppi ja lentävä kyyhky (aikaisempi postaus). Tiffanyt vaikuttavat sen verran vaivalloisilta ja tilaa tarvitsevalta,että jätän sen harrastamisen muille. Voin sitten käydä täällä aina ihastelemassa :D

TaijuS kirjoitti...

Kiitos vieraiustanne blogiini ja erityisesti kommenteistanne!! Niitä on aina tosi kiva lukea! Ja tervetuloa toki toistekin!!

5ara kirjoitti...

Kiva kun vierailit blogissani :) Tulin vasta vierailulle ja lukijaksikin liityin. Nättejä kortteja sinulla on :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upeita kortteja - samoin nuo lasityösi ovat ihania.

Sirpaliina kirjoitti...

Kyllä on mahtavan upeita kortteja ja tiffanyjä, olet ollut kyllä todella ahkera.

Kiitos vierailusta

Sirpa

Sande kirjoitti...

Upeita kortteja olet tehnyt. Minunkin suosikkini on tuo talitintti!

Mervi kirjoitti...

Olet ollut tosi ahkera, kiva käydä kurkkimassa! Talitintti kortti myös minun suosikki,-))m

saril kirjoitti...

Voi mahoton, miten kauniita kortteja! Tuo toiseksi yliummäinenkin, missä on punainen kukka -on mielettömän kaunis! -Näitä kelpaa ihastella:)

Tintti kirjoitti...

Valtavan kauniita kortteja olet tehnyt ja mikä määrä. Ei voi kuin ihailla

Merja kirjoitti...

Kauniita kortteja ja tiffanytöitä olet todella tehnyt!

Oli ilo vierailla!

-merja-

AN kirjoitti...

sinulla on täällä ihania kortteja ja nuo lasityöt on todella upeita--joskus on tehnyt mieleni opetella -koska tykkään niistä niin paljon-mutta aina se on vaan jäänyt--aika ei tahdo riittää1
Mutta kyllä minulla jotain taitaa roikkua jokaisessa ikkunassa -rärit tulee niin hehkuvina esille valoa vasten--

Hilkka kirjoitti...

Oi miten olet ollut ahkera ja hienoja kortteja:) Itse kun en oikein malta noita 3d-juttuja tehdä, tosin illalla väänsin muutaman kun niitäkin aina kysytään...todella väänsin:)Hienoja nuo lasityötkin, onneksi tuohon en ole sortunut enkä helmeilyyn!

wiiks kirjoitti...

Täältähän löytyi paljon ja kaikkea :) Voi kun pääsisi tiffanykurssille... no joskus joskus...

kati kirjoitti...

Upeita kortteja!

Oho, sullahan on ollut myös iiiiso joulukorttiprojekti! Mulla se jatkuu vielä noin 20 joulukortin verran! huhhuh..

iiiihana joulun odotusta!

Saron kirjoitti...

Voi kuinka ihania kortteja!!! -Ja lasitöitä!!

TaijuS kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Kiva, että täällä en ihan yksin oleile =) Tervetuloa vaan toistekin! Viikon päästä saan nuo joulukorttinikin näytille, joten ei kun vaan kommentoimaan niitä.

Suvenkorento kirjoitti...

Ompa ihania kortteja :) Pidän erityisesti tuosta ruusu-kutsusta, yksinkertainen embossays on usein niin kaunista. Tuo viimeinen kortti on taitoksineen mainio. Tiffanytyösikin ovat upeita!

Hauskaa, että vierailit blogissani :) Minäkin etsin sopivaa risti-lilja-leimasinta jonkin aikaa, joten voin kertoa sinulle vaihtoehdot. Omani on Stempelkellerin ja kokoa 5,5 x 3 cm. Leimailutaivaasta ostin, pelkkä kumiläpyskä ja hintaa taisi olla 3,5 euroa. Isomman version löytää I brake for Stampsin valikoimasta, esim. Purppurataivas myy jopa nettikaupassa.

Inkadinkadon setissä on myös vähän eri näköinen, mutta tämä on läpinäkyvä

http://inkadinkado.eksuccessbrands.com/Product/Spiritual+Sketches.aspx

Hauskaa joulunodotusta!

Carola kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt. Kauniita 3D-kortteja.Itse en ole koskaan niitä tehyt, mulla ei kestäisi hermo leikat niin monta osaa :)

Tarja kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt :)